Taşınabilir tablet ekranına sahip olması beklenen yeni Google Nest Hub’ın 2022 yılında piyasaya çıkması bekleniyor.

Akıllı ekranlara uyku algılamanın eklendiği Mart 2021’den bu yana yeni Google Nest Hub’ı görmedik. Yeni bir rapora göre, yeni nesil cihazların tablet görevi görecek çıkarılabilir bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Yeni Google Nest Hub hakkında sızıntılar

9to5Google ile konuşan kaynaklara göre, yeni nesil üçüncü nesil Google Nest Hub’ın 2022’de piyasaya sürülmesi bekleniyor ancak bu noktada net bir bilgiye sahip değiliz. Ekran boyutunun ne olacağı belli değil (mevcut Nest Hub seçenekleri 7 inç ve 10 inç) ve ne kadar tutacağına dair bir bilgi olmasa da yeni bilgiler, Google’ın tablet teknolojisine yeniden yatırım yaptığına dair önceki söylentilerle uyumlu.

Yeni Google Nest Hub hangi işletim sistemini kullanacak?

Google, gerçekten de çıkarılabilir ekranlı yeni bir Nest Hub planlıyorsa, cihazın hangi işletim sistemine sahip olacağı sorusu ortaya çıkıyor. Android uygulamalarını tam olarak destekleyebilen yeni çıkan Android 12L temel tablet mevcuttur. Alternatif olarak da 2. Yeni nesil Nest Hub’da çalışan ve yakın zamanda birkaç güncelleme ile cihazın daha iyi hale gelmesini sağlayabilir. Diğer bir olasılık ise bir sonraki cihazın şu anda birinci nesil Nest Hub tarafından kullanılan yeni Fuchsia işletim sistemiyle gelmesi.

Başka bir soru, Google’ın başka bir Nest Hub yayınladığı zamandır. Gözlerimizi Google IO 2022 etkinliğine çevirmek mantıklı görünüyor. Etkinlik daha önce yeni ekipman için bir vitrin olarak kullanılıyordu, ancak bu yıl etkinlik 11 Mayıs’ta başlayacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir