Drone dünyasının önemli isimlerinden olan DJI’ın yeni bir DJI Avata adlı drone modeli ortaya çıktı. Test uçuşlarında görüntülenen bu yeni model ile kontrolcü ve başlıkta geliyor.

DJI Avata adlı Fpv CineWhoo bu drone modelini pazara sunmaya hazırlanan DJI, geçtiğimiz mayıs ayında birçok sızıntı ile gündeme gelmişti. Bir süredir iptal edildiği düşünülen bu yeni model şimdi ise detayları ile test sürüşünde görüntülendi. Alanının en iyisi olan DJI; drone, aksiyon kamerası ve gimbal olarak 3 ürün kategorisinde en iyisini sunmayı hedefliyor. Uzun süredir beklenen DJI Avata ise sahip olacağı özellikler ile kendisini diğer dronelardan ayırmış olacak. Öyle ki sanal gerçeklik gözlüğüne benzeyen başlığı ile kullanıcıya anlık canlı görüntü aktarımı sağlayabilecek.

DJI yeni afetlerde görev alacak drone modellerini tanıttı

DJI Avata detayları ortaya çıktı

46

Bu yeni DJI Avata, klasik drone modellerine göre çok daha fazla hız sunabiliyor. DJI ürünü bir paket halinde sunarken, özellikle yarışlara katılan kullanıcılar için uygun bir model olduğunu belirtelim. Gerek hızı gerekse sağladığı çözünürlük ile yapay zeka destekli yazılım desteğiyle, tam olarak profesyonellere hitap ediyor. Normal sürüşlerde drone kullanmak için 250 gramın altında bir ağırlığa sahipse bir belgeye ihtiyaç duyulmuyor. Ancak DJI Avata, 500 gram olmasıyla beraber Türkiye ve yurtdışında gerekli pilot belgesine ve izinlere ihtiyaç duyularak sürülebilecek.

DJI’ın bu yeni ürünü Avata, Goggless 2 gözlüğü ile bir kontrolcüyle geliyor. Sızdırılanlara göre Mavic serisinde kullanılana benzer olarak telefonlarda da kullanılması için bir tutma aparatı ile gelecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir