Google son günler içerisinde yapılan sızıntılar ile zor anlar yaşıyor. Şimdi ise Pixel Watch’ın farklı bir versiyonu olacak Pixel Watch Fit’in detayları sızdırıldı. Google, Pixel Watch olarak adlandırılacağı dile getirilen sektördeki ilk akıllı saatini kullanıcıların beğenisine sunmak için hazırlanıyor. Bu cihaza Google Pixel Watch Fit adlı farklı bir model eşlik etmek üzere bekleniyor ve bugün bu saatle ilgili çeşitli detaylar sızdırıldı. 

Geçtiğimiz gün içerisinde bir Google çalışanının, Pixel Watch prototipini bir restoranda unuttuğu dile getirilmişti. Bugün içerisinde ise bu sızıntılara saatin yeni isimde farklı bir modelin kullanıcıların beğenisine sunulacağı iddiası da ortaya dönüyor. ShrimpApplePro tarafından aktarılan yeni bir rapor, Google çalışanları tarafından Pixel Watch Fit adlı akıllı saatin farklı bir modelini duyurduğunu belirtiyor ancak Pixel Watch ile aynı olup olmadığı ise henüz net değildir. Google Pixel Watch adı zaten şirket tarafından tescilli olduğundan, markanın yaklaşmakta olan akıllı saatinin Pixel Watch olarak adlandırılacağını düşünmekte mantıklı gibi gözüküyor. Rapor, Pixel Watch Fit’in tasarım kısmında bir farklılık olma durumu söz konusudur. 

Pixel Watch Fit’in ilk detayları aktarıldı

9 6

Bakıldığında çerçevesiz bir ekrana sahip olması beklenen bu standart modelin aksine Fit modelinin ekran çevresinde oldukça kalın çerçevelere sahip olacağı da belirtiliyor. Yapısal kısmına gelince, standart olarak gözüken bu modelin paslanmaz çelik gövdesinden farklı olarak Fit modelinin alüminyum gövde tasarımına sahip olduğunu da belirtmek mümkündür. Aynı zamanda piyasaya sürüleceği dile getirilen özel bir siyah versiyonu da olacak.

Teknoloji devinin yakın  zamanda sunulmaya hazırlanan akıllı saatlerinin, gelecek ay Google I/O yıllık geliştiriciler konferansı esnasında resmi olması da bekleniyor. Fiyat kısmına değinmek gerekirse Google Pixel Watch Fit’in Samsung Galaxy Watch 4’ten daha pahalı olarak 400 dolar civarında ve Apple Watch Series 7’nin başlangıç fiyatı ile yaklaşık olarak aynı fiyatta olması da bekleniyor. Söz konusu bu fiyatlar, Fitbit saatlerden daha pahalı olma ihtimali de gösteren raporlarla uyuşuyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda yeni bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

iPhone 14 serisinde neler olacak?


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir