Teknoloji üreticisi Asus’un yeni profesyonel kurumlara yönelik yüksek performans ve esnek yapılandırma seçeneği sunan ExpertCenter E500 G9 işe istasyonu tanıtıldı. Bu yeni istasyon özellikle 3D tasarım, modelleme gibi görevler için tasarlanmış olup, yaratıcı profesyonellerin iş akışlarındaki tasarruf için de NVIDIA Omniverse Enterprise platformuna da destek veriyor. Ülkemizin kurumsal pazarına iki yıl önce giren ASUS, yeni modellerini birbir sunmaya devam ediyor. Asus kurumsal, bu noktada şirketlerin masaüstü, dizüstü, all in one gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ederken, yeni bir iş istasyonunun da tanıtımını gerçekleştirdi. Masaüstü çözümler sunan Asus ExpertCenter serisi ile işletmelerin ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmış güç merkezleri yüksek performansları ile dikkat çekiyor.

Güçlü istasyon ExpertCenter E500 G9 tanıtıldı

3

Asus’un bu yeni masaüstü çözüm istasyonu 12.nesil Intel Core işlemciler ile güçlendirilerek geliyor. Görselliğin de önemli olduğu bu model yaratıcı profesyoneller için oldukça uygun bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bu yeni istasyon sayesinde 3D tasarım, modelleme ve simülasyon gibi birçok iş için özel olarak geliştirildi. Yeni ExpertCenter E500 G9 modeli karışık görselleştirme akışlarını aşma adına NVIDIA RTX A5000’e kadar yüksek performanslı grafik kartları ile kullanıcılara geliyor. NVIDIA RTX GPU tarafından desteği bulunan vu yeni iş istasyonu dijital ikiz iş akışlarını geliştirerek gereken tüm performansı sunabiliyor.

ExpertCenter E500 G9 modelinde yeni PCI Express 5.0 yuvalarının haricinde PCle 4.0 sahip olarak 2 kata kadar daha hızlı veri aktarımı sunabiliyor. 128 GB’a kadar DDR5-4800 ECC bellek ile gelen modelde, veri bozulmasını otomatik olarak algılayıp düzeltecek bir sistem de yer alıyor. ExpertCenter E500 G9 yüksek hız için çift 2.5 Gb/sn Ethernet bağlantı noktası ve en hızlı kablosuz veri aktarımları için WiFi 6E özelliklerini de içerisinde barındırıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir