Online yemek siparişi platformu YemekSepeti’e erişim sağlanamıyor. Erişim sağlanamayan YemekSepeti çöktü mü?

Son zamanlar içerisinde sık sık adından söz ettiren YemekSepeti, bu kez de çöktü mü sorusu ile gündemde. Online yemek siparişi vermek için kullanılan YemekSepeti sitesine erişim sorunu yaşanıyor. 

YemekSepeti’ne erişim sağlanamıyor?

YemekSepeti kullanıcıları uygulamaya erişim sağlamak konusunda ciddi sorunlar yaşıyor. Hem web sitesinde hem de mobil uygulamalardan YemekSepeti platformuna erişim sağlanamıyor. Uygulama açılıyor ancak sipariş vermek için göz atılması gereken restoranlar listelenmiyor. Sorunun yakın zaman içerisinde çözüme kavuşması bekleniyor. Öyle ki zaman zaman sunucularda yaşanan küçük sorunlar sebebiyle çökme durumu meydana gelebiliyor. 

9 3

YemekSepeti’nin internet sitesine ve mobil uygulamasına giriş yapılsa da herhangi bir işlem yapılmasına izin vermiyor. Uygulama ve internet sitesinin çöktüğü belirtildi. Siteye ulaşım sağlayamayan kullanıcılar siteye girmek istediklerinde şu şekilde bir yanıt alıyor;

“BİR HATA OLUŞTU Ne yazık ki yapmak istediğiniz işlemi gerçekleştiremedik. Aldığınız hatanın bir kopyası kendi sunucularımızda duruyor ve teknik ekibimiz tarafından incelenecek. Aşağıdaki butona tıklayarak ana sayfaya dönebilirsiniz.”

Bazı kullanıcılar ise Twitter platformu üzerinden YemekSepeti platformunun çökmesi ile ilgili olarak çeşitli paylaşımlarda bulunuyor. YemekSepeti tarafından konu ile ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Sitenin ve mobil uygulamanın ilerleyen zamanlarda tekrar hizmete açılması bekleniyor. YemekSepeti uygulamasının yanı sıra aynı zamanda BanaBi online market sipariş platformuna da erişim sağlanamıyor. Sunucular üzerinde yaşanan bu sorundan dolayı erişim sorunları gündeme geldi. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir