OpenAI ile iş birliği yapan Salesforce, Slack’e ChatGPT’yi entegre edeceğini açıkladı. Slack, kısa bir süre sonra kullanıcıların OpenAI’ın üretken yapay zeka teknolojisini uygulama içinde kullanmalarına izin vereceğini açıkladı.

OpenAI, teknoloji devleriyle iş birliklerine hız kesmeden devam ediyor

Bu konuda OpenAI, Salesforce ile bir araya geldi ve iki şirket, Slack Chat’in GPT entegrasyonunu kullanıcılarına sundu. Salesforce’un sahibi olduğu Slack, bu entegrasyonla kullanıcıların OpenAI destekli yapay zeka teknolojisini uygulama içerisinde çok kısa bir süre içerisinde kullanmalarına olanak sağlayacağını duyurdu.

Slack, yeni müşterilerine Einstein GPT’yi açmak istiyor

Einstein GPT olarak isimlendirilen yeni araç, yalnızca Slack’e entegre olmakla kalmayacak; Salesforce, bununla birlikte yeni müşterilere Einstein GPT’yi de açacağını duyurdu. Einstein GPT, Slack entegrasyonu içerisinde e-posta taslağı, kişiselleştirilmiş cevaplar, kod oluşturma ve müşteri bilgileri düzenleme şeklinde önemli bazı hizmetlerde bulunuyor.

Einstein GPT adlı yeni bir araç yalnızca Slack’e entegre edilmemiştir. Salesforce ayrıca Einstein GPT’yi yeni müşterilere açtığını duyurdu. Einstein, GPT Slack ile entegre edildiğinde e-posta oluşturma, kişiselleştirilmiş yanıtlar, kod oluşturma ve müşteri verilerini düzenleme gibi temel hizmetler sağlayacak.

10 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olan Slack’e Chat GPT’nin eklenmesiyle özellikle profesyonel alanda yapay zekanın kullanımının artışta olacağı tahmin ediliyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir