DataDome tarafından açıklanan bilgilere göre girişim, InfraVia Growth liderliğinde gerçekleşen 2023 C serisi yatırım turunda, DateDome 42 milyon dolar yatırım aldı. 

Benjamin Fabre ve Fabien Grenier tarafından New York’ta kurulan, Siber güvenlik alanında çalışmalar yapan girişimci DataDome, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. En son 2021 yılında aldığı 35 milyon dolar yatırım ile gündeme gelen DataDome müşterilerini korumak için siber güvenlik çözümleri geliştiriyor, özellikle de bot saldırıları, online dolandırıcılık için koruma sağlıyor. DataDome ‘un sağladığı siber güvenlik çözümü, web sitelerinde kullanılmakla beraber API ‘lar ve mobil uygulamalar tarafından da kullanılabilmektedir.

WhatsApp Image 2023 03 31 at 11.30.28 1
DataDome yatırım aldı

DataDome yatırım turuna çıktı

DataDome tarafından açıklanan yeni bilgilere göre girişim, 2023 C serisi yatırım turunda 42 milyon dolar yatırım aldı. DataDome’un 42 milyon dolarlık büyük yatırım turu, InfraVia Growth liderliğinde gerçekleştirildi. Ayrıca yeni C serisi 42 milyonluk yatırım turuna, InfraVia Growth beraber ISAI ve Elephant Venture Capital GmbH de katıldı. 

300’den fazla müşteriye sahip olan DataDome girişiminin bugüne kadar aldığı toplam yatırımı, yeni alınan 42 milyon dolarlık yatırım ile birlikte 82 milyon dolara ulaştı. Rakuten, New York Times ve McDonald’s gibi önemli markalarla çalışan DateDome siber güvenlik girişiminde en iyi müşteri kapasitesine sahip.

 DataDome kurucu ortağı ve CEO’su Benjamin Fabre nin yapmış olduğu açıklamalar neticesinde yeni alınan C serisi 42 milyonluk yatırım, şirketin Ar-Ge çalışmaları ve ticari lansmanlarını gerçekleştirmek amacıyla kullanılacağını belirtti.

Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme 4. Sınıf öğrencisi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir