ChatGPT rakibi Grok artık X/Twitter’da kullanıcılara sunulacak. Sohbet etmek için kullanılan yapay zeka sohbet robotu Grok artık Twitter’da yer alacak. xAI tarafından geliştirilen ve büyük dil modellerini kapsayan (LLM’ler) sohbet robotu olan Grok X/Twitter’a abone olan insanların kullanımına sunulacak. 

x (twitter)

Grok AI Yapay Zeka Robotu Artık X/Twitter’da

Sürekli açıklamalarıyla gündem olan Elon Musk, daha önce yaptığı bir açıklamayla Twitter’a yapay zeka robotu Grok AI’ın geleceği haberini vermişti. Platformda yaptığı duyuruda “Grok, uygulamanın en son sürümüne sahip olan X Premium+ aboneleri için kullanıma sunuluyor. İyi eğlenceler!” ifadelerine yer verdi.

Grok AI Özellikleri 

Gerçek zamanlı veri akışlarıyla entegre olabilen Grok AI, geniş bilgi havuzundan faydalarak kullanıcılara verimli ve iyi bir deneyim sunuyor. Piyasadaki trendleri, son dakika haberleri ve zaman duyarlı diğer verileri de bünyesinde bulunduran Grok AI, kullanıcılara keyifli dakikalar yaşatacak. Ayrıca öngörülerde de bulunabilen yapay zeka bunu gereçek zamanlı veri akışıyla entegre olarak yapıyor. 

Eğlence severler için mizah anlayışıyla karşımıza çıkan Grok AI etkileşimlerde de kişiliği ile ön plana çıkacak. Kullanıcılara hem eğlenceli hem de rahat dakikalar yaşatmayı planlayan X/Twitter bu hedefini Grok AI’a kişilik ve mizah özelliklerini yükleyerek gerçekleştirecek. Grok AI ile yapılan görüşmeleri sadece mizah için değil bilgi edinmek için de geniş bir yelpaze sunması planlanıyor. 

Grok AI’da bulunan en önemli özelliklerden biri de gerçek zamanlı veri akışıyla entegre olabilmesi olacak gibi görünüyor. Bu sayede güncel bilgilere anında erişim ve yapay zeka asistanının öngörüleri gibi pek çok özellik de kullanıcıların hizmetine sunuluyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir