XPG şirketi, bütçe dostu olmasıyla bilinen ödüllü CORE REACTOR serisinin yeni modeli ve PWM VENTO ARGB Serisi’ni tanıttı. İşte yeni çıkan ürünlerin detay özelliklerini sizler için derledik…

XPG markası, giriş seviyesinde Gold verimlilik sertifikasına sahip XPG CORE REACTOR II VE cihazı Güç Kaynağını ve PWM özellikli yeni XPG VENTO ARGB Fan modellerini pazara koydu.

XPG şirketinin ödüllü CORE REACTOR II tasarımından ilham alarak ürettiğini ifade ettiği CORE REACTOR II VE, Intel ATX 3.1 standartlarını geride bırakmayı amaçlıyor. DC-DC  adı verilen devre tasarımı ve özel 12V-2×6 konektörüyle donatılmış olan Gold verimlilik sertifikalı güç kaynağını, 650W, 750W ve 850W olmak üzere üç farklı seçenek ile sunulduğunu söyleyelim.

XPG şirketi, bütçe dostu olmasıyla bilinen ödüllü CORE REACTOR serisinin yeni modeli ve PWM VENTO ARGB Serisi'ni tanıttı.

Fan Desteğinde Daisy-chain Uyumluluğu Bulunuyor

Yeni model PWM VENTO 120 ARGB ve PWM VENTO R 120 ARGB ise fan gereksinimini ekonomik bir şekilde karşılamayı hedefleyen enerji verimliliğini artıran Pulse Width Modulation (PWM) desteğine sahip olduğu açıklandı.

Fan olarak, Daisy-chain (zincirleme) uyumluluğu bulunan fanlardaki RGB aydınlatma tek bir yerden senkronize edilebilir durumda. RGB aydınlatma, anakart markalarının RGB yazılımları veya XPG’nin özel PRIME yazılımı fark etmeksizin kontrol edilebildiği dikkat çekiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir