Ünlü Youtuber Mr.Beast’e X platformuna içerik üretmesi için teklif sunuldu. Teklifi sunan isim X’in sahibi Elon Musk’tı. Teklifi reddetme kararı verdi.

YouTube platformunun zirvesinde bulunan isim Mr.Beast, Elon Musk’ın güzel teklifini kabul etmediği şeklinde söylentiler var. Söylenenlere göre Elon Musk’ın teklifi MrBeast’ın YouTube’dan kazandığı kadar yüksek değildi. Bu sebeple teklifi geri çevirdiği konuşuluyor.

Mr.Beast’in Youtube’da 225 milyonu geçkin takipçisi var. Bu platform üzerinden geniş kitlelere ulaştığını ve bu avantajı değerli bulduğunu fırsat buldukça dile getiriyor.

Ünlü Youtuber Mr.Beast’e X platformuna içerik üretmesi için teklif sunuldu. Teklifi sunan isim X’in sahibi Elon Musk’tı. Fakat Mr.Beast tarafından bu teklif reddedildi.

Mr.Beast Elinin Tersiyle Teklifi Reddetti

İnternet camiasında Elon Musk’ın teklifi oldukça yankı uyandırdı. İnternet camiasının sesleri karşısında kulaklarını kapayan Mr.Beast, YouTube kitlesine sadık kalmayı hedefliyor. YouTube üzerinden oluşturduğu büyük başarının peşini bırakmayı düşünmüyor.

Mr.Beast ismiyle tanınan ünlü YouTube fenomeni, yaratıcı içerikleriyle geniş hedef kitlesine hitap edebiliyor. Teklifi reddetmesinin ardından şu açıklamalarda bulundu:

“ Youtube platformu benim için daha değerlidir. Burada geniş bir kitleye ulaşabiliyorum. Bana yaratcı özgürlük açısından seçenek sunuyor.” dedi

Ünlü Youtuber Mr.Beast’e X platformuna içerik üretmesi için teklif sunuldu. Teklifi sunan isim X’in sahibi Elon Musk’tı. Fakat Mr.Beast tarafından bu teklif reddedildi.

Yukarıdaki açıklamalara yer veren Mr.Beast kendi hakkında YouTube’a olan sadakat ve bağlılığını göstermiş oldu. Şeklinde yorumların odağı haline geldi.

Diğer içerik üreticilerine umut olmaya devam eden Youtuber, X için teklif edilen özel içerik ve proje imkanını elinin tersiyle itti. Bu karar karşısında YouTube’un sunduğu fırsatları sonuna kadar değerlendireceğini gösteriyor. Mr.Beast’e sadık hayran kitlesi içerik üretme stratejisini ve tercihlerini yakın gözlem altına almış bulunmakta.

X

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir