Xiaomi Civi 4 adıyla geliştirilen bütçe dostu amiral gemisi için tanıtım tarihi yakın. Yapılan yeni sızıntı, yeni modelden ilk bilgileri sundu.

Xiaomi tarafından geliştirilen ve daha çok bütçe dostu olmasıyla bilinen amiral gemisi Xiaomi Civi 4 için tanıtım tarihine yönelik ilk bilgiler gelmeye başladı. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda yeni model duyurusu yapılsa da özelliklere dair herhangi bir açıklamaya yer verilmemişti.

Xiaomi Civi 4 tanıtım tarihi

Yeni modelle ilgili bilgiler Smart Pikachu’dan geldi. Ünlü isim yaptığı sosyal medya paylaşımında telefonun mayıs ayı itibariyle satışa çıkacağını söyledi. Xiaomi Civi 3 modeliyle benzer bir takvimi takip edecek olan Xiaomi, daha gelişmiş özellikleri sunacak. Telefonla ilgili son bilgiler IMEI veri tabanında ortaya çıkmıştı. Cihazda özellikle işlemci büyük dikkat çekiyor. öyle ki raporlara göre Dimensity 8200 Ultra işlemciyi kullanacak telefon, bu yeni modelle yüksek performans sunabilecek. Oyun ve kamera performansıyla dikkat çekecek telefon, 120 Hz ekran yenileme hızını OLED panelde sunacak.

Xiaomi’nin Bütçe Dostu Amiral Gemisi Xiaomi Civi 4 Geliyor
Xiaomi’nin Bütçe Dostu Amiral Gemisi Xiaomi Civi 4 Geliyor

Xiaomi Civi 4 Özellikleri Neler Olacak?

  • Telefonun özellikleri için şu ana kadar net bilgiler gelmedi. Ancak Xiaomi Civi 4 özellikleri Xiaomi Civi 3’e göre daha yüksek seviyelerde olacak. Xiaomi Civi 3 özellikleri ise şöyleydi;
  • Ekran: 6.55 inç 120 Hz yenileme hızı ve 240 Hz dokunmatik örnekleme hızı sunan OLED bir panel
  • İşlemci: MediaTek Dimensity 8200-Ultra
  • RAM: 12/16 GB
  • Depolama: 256/512 GB ve 1 TB
  • Ön kamera: İki adet 32 Megapiksel
  • Arka kamera:  f/1,77 diyafram açıklığına sahip 50 Megapiksel Sony IMX800, f/2.2 diyafram açıklığına sahip 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro sensörden oluşan üçlü kamera kurulumu
  • Pil: 67W hızını destekleyen 4.500 mAh’lik pil

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir