Xiaomi yeni Smartwatch Watch S2’yi duyurdu. Akıllı saatin tasarımı, öncekinden bile daha minimal.

Xiaomi Watch S1 resmi olarak satışa sunuldu

Yeni amiral gemisi cep telefonu Series 13’ün lansmanı ile Xiaomi, tanıtım etkinliğini sadece bu seri ile sınırlamadı. Ayrıca 13 serisi ile akıllı saat pazarına yeni bir soluk getiren Xiaomi Watch S2’yi piyasaya sürdü.

Xiaomi Watch S2, tamamen paslanmaz çelikten yapılmış bir kasaya sahiptir. Akıllı saat, önceki S modellerine göre daha minimal ve sade bir tasarıma sahip. Gelin akıllı saatin detaylarına daha yakından bakalım.

Xiaomi Watch S2 özellikleri

Xiaomi Watch S2, şirketin daha önce saat modellerinde yer verdiği kasa tasarımını benimsiyor. Yuvarlak bir gövdeye sahip olan cihaz, sağlığınızı izlemek için altta iki adet fiziksel düğme ve sensöre sahip.

Cihaz, kalp atış hızınızı, uykunuzu, kan basıncınızı ve kan oksijen seviyenizi izlemek için sensörler kullanır. Sensör tarafından elde edilen veriler, 8 farklı sağlık verisini sadece birkaç saniye içinde görüntülemenizi sağlar.

42mm ve 46mm boyutlarında gelen akıllı saat ekranı AMOLED panel barındırıyor. 42 mm modelinde 305 mAh batarya bulunurken, 46 mm modelinde 500 mAh batarya bulunuyor. Her iki cihaz da bu pille 12 güne kadar hizmet ömrü sunuyor.

Xiaomi Watch S2, Android 6.0 / iOS 12.0 ve üzeri işletim sistemlerini çalıştıran cihazlara bağlanabilir.

Xiaomi Watch S2 fiyat

  • Xiaomi Watch S2 42mm: 999 yuan (yaklaşık 2.670 TL)
  • Xiaomi Watch S2 46mm: 1099 yuan (yaklaşık 2.930 TL)

Xiaomi Watch S2 Çin’de satışa sunuldu. Cihazın yakın zamanda diğer ülkelerde de satışı yapılacak ancak Türkiye’ye geliş tarihi henüz açıklanmadı.

Peki siz Xiaomi Watch S2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Cihaz Türkiye’ye geldiğinde satın almayı düşünür müsünüz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir