Xiaomi Watch S1, paslanmaz çelik kasası ve safir cam ekranı ile global pazarlarda resmi olarak lanse edildi.

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, küresel pazarlarda Xiaomi 12 serisi ve Xiaomi Buds 3T Pro’nun yanı sıra Xiaomi Watch S1 akıllı saatin lansmanını yaptı. S1 saat, bahsedilen diğer modellerle birlikte geçen yıl Aralık ayında Çin pazarında tanıtılmıştı. En yeni Xiaomi paslanmaz çelikten dairesel bir kadran ve saat kasasıyla birlikte gelen saat ayrıca safir camlı büyük bir AMOLED ekrana sahip.

Xiaomi Watch S1 özellikleri

Xiaomi Watch S1, 466 × 466 piksel çözünürlüğe, 326ppi piksel yoğunluğuna ve 60Hz yenileme hızına sahip 1.43 AMOLED ekrana sahip. Cihaz ayrıca önceden yüklenmiş 200’den fazla saat yüzü ile birlikte gelir. Akıllı saatin bir kalp atış hızı sensörü, bir kan oksijen sensörü, bir ivmeölçer, bir jiroskop, bir jeomanyetik sensör, bir atmosferik sensör ve bir ortam ışığı sensörü içerdiğini de belirtmek gerekir. Cihaz, 117 antrenman modunu takip edecek şekilde tasarlanmıştır. Akıllı saatin bir hoparlörü ve bir mikrofonu var. Bu, kullanıcıların akıllı saat aracılığıyla arama yapmasına olanak tanır.

Resmi olarak tanıtılan Realme Watch S özellikleri ve fiyatı

Yeni Xiaomi akıllı saat, tek bir şarjla 12 güne kadar kullanılabilen 470 mAh lityum iyon polimer pil ile donatılmıştır. Cihaz ayrıca kablosuz şarj desteği de sunuyor. Bağlantı konusunda ise cihazın Wi-Fi 802.11 b/g/n (2.4 GHz), Bluetooth 5.2 ve NFC’yi desteklediğini görüyoruz. Akıllı saat ayrıca GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo ve QZSS uydu konumlandırma sistemlerini de destekliyor.

Xiaomi Watch S1 46,5 × 46,5 × 11mm arasında. Cihazın toplam ağırlığı 52 gramdır. Akıllı saat, Android 6.0 veya sonraki sürümleri ve iOS 10.0 veya sonraki sürümleri çalıştıran tüm cihazlarla eşleştirilebilir. S1 saatin siyah ve gümüş olmak üzere iki çeşidi de mevcuttur. Siyah varyantı tercih eden kullanıcılar, siyah deri kayış veya siyah kauçuk kayış arasında seçim yapabilir. İkinci modelde kahverengi deri kemer ve gümüş gri kauçuk kemer bulunuyor.

Peki siz Xiaomi’nin yeni saat modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Ülkemizde satışa sunulduğunda satın almak ister misiniz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir