Xiaomi Watch 2 için önemli bir sızıntı yapıldı ve böylece Xiaomi Watch 2 render görüntüleri paylaşıldı.

Xiaomi, Watch 2 Pro modelini Eylül ayı itibariyle piyasaya sunarken yeni model için çalışmalara başlamıştı. Yeni modelde ise Pro ismi kullanılmayacağı gibi sadece Xiaomi Watch 2 olarak adlandırma yapılacak. Giyilebilir cihazla ilgili yapılan sızıntılar ise hem teknik özelliklerinin çoğunu açığa çıkardı hem de render görüntüleriyle birlikte tasarımına yönelik detayları gösterdi.

Xiaomi Watch 2 Özellikleri Neler?

Xiaomi Watch 2 modelinde tasarım büyük oranda Watch 2 Pro ile aynı olacak. Bu nedenle yeni versiyonda tasarımda büyük bir değişiklik yaşanmayacak. Ancak sağ tarafta taç olarak da adlandırılan bir fiziki bölüm ye almayacak. Yeni modelde 466 x 466 piksek çözünürlüğünü destekleyecek 1.43 inç AMOLED ekran olacak. Bu ekranda her zaman açık mod da desteklenecek. 5ATM sertifikasıyla suya dayanıklı olan bu model, yeni özellikleri ve güçlü donanımlarıyla daha iyi bir deneyim sunacak.

Donanımlarda ise Snapdragon W5+ Gen 1 işlemci kullanılacak. Yeni modelde kullanım süresinin 65 saate kadar uzayacağı da sızıntılar arasında yer alıyor. Google WearOS sistemiyle desteklenecek.  Böylece Google uygulama ve servislerinin büyük bir bölümü de Watch 2’de yer alacak. bunlar arasında ise Google Cüzdan, Google Haritalar, Play Store yer alıyor. Cihaz bağlantı noktasında esnekliğe sahip olduğu gibi diğer cihazlarla iletişim kurmak adına Bluetooth 5.2, WiFi, NFC, GPS ve GNSS özellikleri bulunuyor. Yeni modelde üstelik uyku takibi, kalp takibi, adım sayıcı ile birlikte 150 farklı spor modu destekleniyor.

Watch 2 Kaç Para Olacak?

Watch 2 ücretlendirmesi noktasında ise 199 Euro ile 219 Euro arasındaki bir fiyat öngörülüyor. Yeni modellerin görüntüleri ise şöyle;

Xiaomi Watch 2'nin Renderleri Ortaya Çıktı
Xiaomi Watch 2’nin Renderleri Ortaya Çıktı

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir