Xiaomi 12S serisinin tanıtımında Xiaomi Smart Band 7 Pro modeli de tanıtılmıştı. Tanıtım sonrası Çin’de satılan yeni akıllı cihazlar, Çin dışına çıkıyor ve Avrupa’ya geliyor.

Xiaomi Band ya da eski adıyla Mi Band, markanın giyilebilir teknoloji alanında en güçlü olduğu alanlardan bir tanesi. Geçtiğimiz dönemlerde tanıtımı yapılan Xiaomi Smart Band 7 Pro, en yeni teknolojilere sahip model olurken 2 aylık sürenin ardından cihazlar için yeni bir karar daha alındı. Yapılan açıklamada Çin dışında cihazların satılmaya başlanacağı ve ilk hedef pazarın Avrupa olduğu belirtildi.

Xiaomi, Çin’de Forbes dergisinin ESG 50 listesine girdi

Xiaomi Smart Band 7 Pro onaylandı

Güvenilir kaynaklarda yer alan haberlere göre Avrupa’daki satış için onay alınmış durumda. Tüm sertifikaları alınan cihazlar için kısa süre içerisinde özel bir tanıtımın yapılması ve Avrupa’ya özel olarak cihazların satışa sunulması bekleniyor. M2141B1 model numarası ile Avrupa serisini geliştirecek olan Xiaomi, şu an için cihazlarda herhangi bir değişiklik planlamıyor. Buna karşın Smart Band 7 Pro’da NFC ve ses kontrolünden vazgeçilmemesi beklenmiyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir