Geçtiğimiz ayın son günlerinde kullanıcıların beğenisine sunulan Xiaomi Redmi Note 11 serisinde tek 5G modeli Note 11 Pro 5G idi. Şimdi ise bu serinin yeni üyesi olan Redmi 11S’in yakın zaman içerisinde 5G versiyonu ile sunulması bekleniyor. 

Magic4 serisi ile Honor Earbuds 3 Pro ile geliyor

Geçtiğimiz aylar içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulmak adına sahneye çıkan Redmi 11 serisinin yalnızca bir üyesi 5G özelliği ile tanıtıldı. Şirketin temel olarak amacı artık 4G cihazlar yerine 5G destekli cihazların üretimini yapmayı istediği için çalışmalara başladığı söyleniyor. Kısaca belirtmek gerekirse Redmi 11S’in teknik özellikleri arasında  MediaTek Helio G96 işlemci yer alırken cihazın ekranı 6,43 inç Full HD+ ekran, 90Hz yenileme hızı, 2400 x 1080 piksel çözünürlük özelliğine sahiptir. Söz konusu bu cihazın arka kısmında 108 Megapiksel + 8 Megapiksel + 2 Megapiksel + 2 Megapiksel kameralar yer alıyor. 128 GB dahili depolama hafızası ve 8 ya da 6 GB RAM de cihazın özellikleri arasındadır. Redmi Note 11S’in 5G destekli akıllı telefonu yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunabilir.

31

Redmi Note 11S 5G yakın zamanda sunulacak

Xiaomiui tarafından IMEI listesi, bu piyasada sunulacak olan akıllı cep telefonun Redmi Note 11S 5G olarak adlandırılacağı muhtemel olarak görülüyor. Sızdırılan IMEI veritabanı listesinde “opal” kod adına sahip olan yeni bir “K16B” model numarası da ortaya çıkarıldı. Model numarası, POCO M4 Pro 5G ve Redmi Note 11 5G’nin sahip olduğu model numarası ise “K16A”ya oldukça benzerlik gösteriyor. Bu da yakın zamanda sunulacak olan Note serisi modelinin diğer ikisiyle oldukça benzer özelliklere sahip olması da öngörülenler arasındadır. Cihazın diğer detayları ile ilgili henüz net bilgiler elde edilmedi. Redmi Note 11S 5G’nin IMEI veritabanı listesinde yer aldıysa kullanıcıların beğenisine sunulmak adına piyasaya sürülmesi de geç olmayacak gibi gözüküyor. Cihazın çıkış tarihi ile ilgili tahminler ise yaklaşık olarak bir aya kadar tanıtılacağını gösteriyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir