İlk duyurusu dün gerçekleşen Magic4 serisi ile ilgili ortaya çıkan bilgilere göre Honor Earbuds 3 Pro kablosuz kulaklık da sunulacak. Honor Magic3 serisinin üstünde yer alacak olan Honor Magic4 serisi firma tarafından yapılan resmi açıklamalara göre Mobil Dünya Kongresi 2022 (MWC 2022) kapsamında sunulacak.

Redmi 10 2022 Türkiye’de satışa sunuldu

Spesifik olarak değerlendirmek gerekirse28 Şubat tarihinde kullanıcıların beğenisine sunulacak olan seri, belirtildiği üzere yalnız kalmayacak. Çünkü resmi poster paylaşımı ile gösterilen Honor Earbuds 3 Pro kablosuz kulaklık modeli de 28 Şubat tarihinden sonra lanse edilmiş olacak. Kulak içi formunda tasarlanan ve genel olarak da standart bir görünüme sahip olan bu kablosuz kulaklık, diğer ürünlere göre farkını sıcaklık ölçebilir özelliği ile koyacak. Firmaya göre bu konu ile ilgili olarak bir ilke imza atacak olan söz konusu bu ürün, tene temas eden kısımlarıyla vücut sıcaklığını ölçebilecek gibi gözüküyor. 

5 11

Şu an için yalnızca gri rengiyle ortaya çıkan Honor Earbuds 3 Pro adlı kablosuz kulaklık modeli, şu an için kesin değil ancak yüzde 99 oranında ANC aktif gürültü engelleme özelliği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. Bunun için ise modelin birden fazla mikrofona sahip olması da beklenen özellikler arasında yer alıyor. Honor resmi olarak Türkiye’de yer aldığı için, tanıtmış olduğu her donanım ürünü her zaman Türkiye satış ihtimaline sahiptir. Bu anlamda değerlendirmek gerekirse Earbuds 3 Pro için de Türkiye satışı ilerleyen zamanlarda yapılabilir. Magic4 serisinin Türkiye satışı ise şu an için pek de olası gözükmüyor. Fakat yine de Honor Türkiye’den her an bir sürpriz yapılabilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir