Geçtiğimiz hafta gündeme gelmeye başlayan Xiaomi Redmi Note 11R modelinin 30 Eylül tarihinde tanıtılacağı belirtildi.

Xiaomi Redmi Note 11R, geçtiğimiz hafta itibariyle tanıtıma hazır haberleri ile gündeme gelmişti. Bu haberlerin üzerinden çok geçmeden şirket resmi bir açıklama yaptı ve 30 Eylül tarihinde yeni modeli tanıtılacağını açıkladı. Yapılacak olan tanıtım ile Xiaomi Redmi Note 11R raflardaki yerini almaya başlayacak. Modelin hangi pazarlarda yer alacağı, hangi özellikler ile destekleneceği ve satış fiyatı yarın yapılacak tanıtımda netlik kazanacak. Ancak gelen son bilgiler ve raporlar, şimdiden pek çok özelliğin açığa çıktığını gösteriyor.

Xiaomi 12T 4 Ekim’de tanıtılacak

Xiaomi Redmi Note 11R özellikleri

Yeni telefonda 5000 mAh kapasiteli bir bataryaya yer verilecek. Ekranda ise 90Hz ekran yenileme hızı desteklenecek. 5G bağlantısının da olacağı telefon, 5G teknolojisini kullanmak isteyenler için bir alternatif yaratacak. Çift SIM desteği sunan modelde her iki SIM kartta da 5G desteği sağlanabilecek. Telefon, Xiaomi Redmi Note 11E ve Poco M4 5G ile büyük benzerlikler taşıyor. Bu nedenle özelliklerin bu telefonlar ile benzer olması bekleniyor.

Poco M4 5G’de Dimensity 700 işlemci, 6.58 in. Full HD+ LCD ve Android 12 tabanlı MIUI 13 yer alıyordu. 18W şarja sahip olan modelde üçlü kamera kurulum var.

Xiaomi Redmi Note 11R, Yarın yerel saat ile saat 10.00’da tanıtılacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir