Xiaomi tarafından yapılan resmi açıklamalarda Xiaomi 12T serisinin 4 Ekim tarihinde tanıtılacağı belirtildi.

Xiaomi resmi hesapları üzerinden yeni bir duyuru gerçekleştirdi. Şirketin son dönemlerde en çok konuşulan modellerinden bir tanesi olan Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro modelinin 4 Ekim tarihinde tanıtılacağı ve ardından piyasaya sunulacağı belirtildi.

Xiaomi 12T serisi geliyor

Resmi açıklamalarda telefonların özelliklerine yönelik hiçbir detaya yer verilmedi ve sadece 4 Ekim’de tanıtım yapılacağı vurgulandı. Bu nedenle telefonlarda yer alacak özelliklere dair hala resmi bir bilgimiz bulunmuyor. Ancak önceki dönemlerde paylaşılan raporlar ve yaşanan sızıntılar, yeni akıllı telefonlarda yer alacak pek çok özelliği ortaya koymuştu.

Xiaomi 12T Pro ve Redmi Pad sızdırıldı

Xiaomi 12T özellikleri

Xiaomi 12T Pro ve Xiaomi 12T’nin çizimleri, benzer bir tasarıma sahip olduklarını ortaya çıkardı. 12T Pro 1.220 x 2.712 piksel ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.67 inç AMOLED ekrana sahip. Modelin, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro lens ile birlikte 200 megapiksel Samsung HP1 ana sensör de telefonda yer alacak.

Xiaomi 12T ise Dimensity 8100 yonga seti, 108 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş kamera ve 2 megapiksel makro sensör ile desteklenecek. 120Hz yenileme hızı ve HDR10+ desteği sunan 6.7 inç OLED ekran, Pro versiyona göre daha düşük özellikler sunacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir