Xiaomi, akıllı projektörler serisini en son model Xiaomi Projector Mini ile genişletmeye devam ediyor. Xiaomi Projector Mini, Amazon’da satılan Mi Smart Compact Projector 2’den bile daha kompakt olan taşınabilir bir kablosuz akıllı projektör olarak dikkat çekti..

Xiaomi Civi 2 Snapdragon 7 Gen 1 ile gelecek

Sırt çantanıza sığabilecek taşınabilir projektör

Xiaomi Projektör Mini, Leica’nın birinci sınıf Cine 1 kısa mesafeli projektörü gibi DLP teknolojisini kullanıyor. Boyut açısından bir düşüş olsa da, Mi Smart Kompakt Projektör 2’ye göre daha düşük özelliklere sahip. Cihaz, 95 x 98 x 153 mm (3,7 x 3,9 x 6,0 inç) boyutuna sahipken, 1,2 kg ağırlığında.

Kaputun altında, projektöre güç sağlayan 2 GB RAM ve 16 GB yerleşik depolama ile eşleştirilmiş bir Amlogic T972 dört çekirdekli işlemci var. Ayrıca projektör, 30 ila 120 inç genişliğe kadar 1.2:1 oranıyla 720p çözünürlükte resimleri görüntüleyebilir. Çıkış parlaklığı, Mi Compact Projector 2’nin derecesinin yarısı olan 250 lümen (ANSI) değerinde.

Xiaomi, mavi ışık filtresi ve dört noktalı kilit taşının yanı sıra 40ms gecikmeli oyun modu desteği olduğunu söylüyor. Cihaz 29,97 Wh pile sahip ve tek şarjla iki saate kadar dayanıyor.

Ek olarak mini projektör, HDMI bağlantısı, 3,5 mm ses jakı ve USB 2.0 bağlantı noktalarının yanı sıra 8 watt’lık bir hoparlöre sahiptir. Kullanıcılar, projektörde AI sesli yardımcısı, NFC, Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi bağlantısı gibi farklı akıllı özellikleri de kullanabilir. MIUI OS aracılığıyla kullanılabilen TV özellikleri de var.

Xiaomi Projector Mini’nin fiyatlandırması ve bulunabilirliği

Xiaomi, Projector Mini’yi yalnızca Çin’de 2,799 yuan’a satıyor ki bu kabaca 400 Dolara denk geliyor. Beyaz renkteki cihaz 1 yıl garantili. Xiaomi’nin akıllı mini projektörünü ABD veya Avrupa gibi diğer bölgelerde piyasaya sunup sunmayacağı bilinmiyor. Buna karşılık, Mi Compact Projector 2 geçen yıl küresel olarak 750 dolar karşılığında piyasaya sürülmüştü.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir