Xiaomi’nin Eylül ayında Xiaomi Civi 2 modelini tanıtması bekleniyor. Modelle ilgili gelen son bilgilerde cihazda Snapdragon 7 Gen 1’e yer verilecek.

Xiaomi, Civi adını verdiği serisini geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüştü. Serinin yeni modeli Xiaomi Civi 2 için de hazırlıklar sürüyor. Xiaomiui’de yer alan yeni gelişmelere göre kod adı Ziyi olan model için son hazırlıklar yapılıyor. Android 13 güncellemesini hızlı şekilde alacak yeni model, kutudan Android 12 tabanlı MIUI 13 yazılımı ile çıkacak.

Xiaomi Civi 1S kendi şarj cihazından daha hafif

Xiaomi Civi 2 özellikleri neler?

Xiaomi Civi 2’de dikkat çeken özellikler arasında; ekran altı parmak izi tarayıcı, 120Hz yenileme hızına sahip 6.55 inç Full HD+ AMOLED ekran, Dolby Vision Yüksek Dinamik Aralık uyumluluğu dikkat çekiyor. Arkada 3’lü kameraya yer veren Xiaomi, batarya için sağladığı 67W hızlı kablolu şarjıyla da kullanıcılara hızlı şarj imkanı sağlayacak.

Daha önce piyasaya sürülen Xiaomi Civi ve Xiaomi Civi 1S’deki minimal yapı ve hafiflik, Civi serinin öne çıkan özelliği olacak gibi duruyor. Zira Xiaomi Civi 2 modelinde de benzer yapının yer alması bekleniyor.  

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir