Xiaomi, 2022 bitmeden yeni bir modeli tanıtacak. İşte Xiaomi Poco C50’den ilk detaylar.

Xiaomi’nin alt markası olan Poco, 2022’yi yeni modellerle kapatacak. Haziran ayında Poco C40’ı piyasaya süren şirket, Poco C50 modelinin de hazırlıklarını tamamlamış durumda. Poco C50’yi Kasım ayı bitmeden piyasaya sürecek olan şirket, C serisini böylece güçlendirecek.

Poco C50 özellikleri

xiaomi poco c50 bu ay sonu geliyor

Şu anda POCO’dan cihazla ilgili resmi bir bilgi paylaşılmış değil. Yine de şirket, düzenlediği basın toplantısında POCO C50’nin “fiyat-performans kralı” olacağını iddia etti. Xiaomi yeni modelin “yıldız seviyesinde bir kamera performansı” sunacağına da iddia etti. Şirketin telefon ile yaptığı açıklamalar beklentileri arttırdı. Zira açıklamaların devamında Poco C50’nin “sürükleyici bir multimedya deneyimi” “uzun pil ömrü ve şık tasarım” sunacağı belirtildi.

Tüm bu vaatler, giriş seviyesi bir akıllı telefon için çok fazla gibi görünüyor. Ancak birkaç gün içinde şirketin neler sunabileceğini detaylı olarak göreceğiz. Bu yılın Ekim ayında POCO C50, Google Play’in desteklenen cihazlar listesinde yer almıştı. Cihaz, 220733SPI model numarasıyla karşımıza çıktı ve “snow” kod adını kullanıyor. Aynı model daha önce IMEI veri tabanında da yer almıştı. Model kodu açısından POCO C50, Redmi A1+’nın yeniden markalanmış bir versiyonu olabilir.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir