Poco, telefonların özellikleri ve fiyat kriterleriyle sektörün popüler markalarından birisi. Şirketin yeni modeli Poco F5 ile ilgili gelen son bilgilerde işlemci bilgisi paylaşıldı. İşte detaylar.

Poco, yeni modelleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Markanın yeni modeli Poco F5 olacak. Yeni modelde hangi özelliklerin kullanılacağı bilinmezken yeni bir rapor işlemciyi ortaya çıkardı.

POCO M5s Türkiye’de satışa çıktı

Poco F5 özellikleri

Xiaomiui tarafından paylaşılan bilgilere göre Poco F5’de Qualcomm’un yeni işlemcilerinden olan Snapdragon 8 Gen 1 kullanılacak. Yeni işlemci ile yüksek performans sunabilecek olan telefonda ekran yenileme hızı 120Hz olacak. Poco F3 ve Poco F4’te önemli yükseltmeler yapmayan ve bu nedenle çok fazla yenileme ihtiyacı duymayan kullanıcılar Poco F5 ile birlikte bu konuda istekli olabilir. Zira işlemcilerden RAM’e kadar her bir donanımda önemli güncellemelere gidilmesi bekleniyor.

IMEI veritabanında yer alan bilgilerde POCO F5’in model numarasının 23011311AG olduğu görülüyor. Bu bakımdan model numarasıyla takip altına alınan Poco F5 hakkında kısa süre içerisinde daha fazla bilgi ortaya çıkabilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir