Xiaomi, yeni tablet modeli Xiaomi Pad 6’yı Türkiye pazarında satışa çıkardı. Satışa sunulan bu tablet için ilk satış dönemi için özel olarak 500 TL’lik indirim fırsatı mevcut olacak ve bu 31 Temmuz gününe kadar geçerli olarak sayılacak. 

Xiaomi Pad 6 Özellikleri ve Fiyatı

Xiaomi Pad 6 asıl gücünü Qualcomm tarafından üretilmiş olan Snapdragon 870 yonga setinden almış olacak.. 8 GB RAM’e sahip ve 256 GB dahili depolama alanıyla kullanıcılarla buluşan Pad 6, bünyesinde 13MP ana kamera ve 8MP bir diğer kameraya da sahip.  8.840 mAh bataryasıyla uzun süre boyunca kullanım deneyimi vaat eden cihaz, 33W hızlı şarj desteği sayesinde ise çok  kısa sürede şarj edilebiliyor. 

Bir tablet için en dikkat çeken ve önemli noktalardan birisi de tabii ki ekran olarak kaşımıza çıkıyor.  Xiaomi Pad 6’da bir tabletten istenen tüm beklentileri en maksimum şekilde karşıladığı görülüyor. Xiaomi Pad 6, kullanıcılara yüksek performanslı bir deneyim sunmak üzere tasarlanmış Modelin dikkat çeken özelliklerinden birisi olan 11 inç büyüklüğündeki LCD panel, 2880×1800 piksel çözünürlüğe ve 144 Hz yenileme hızına sahip bir tablet. Kutusundan Android 13 işletim sistemi ve MIUI 14 ile çıkan bu tabletin fiyatları başlangıçta 11.299 TL olarak belirlenmiş. Ancak, 31 Temmuz’a kadar geçerli olan 500 TL’lik bir indirim kampanyası sayesinde, fiyatı kısa süreliğine 10.799 TL’ye düşecek. Bu indirim fırsatı, kullanıcılara yüksek kaliteli bir tablet deneyimi için cazip bir seçenek sunuyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir