Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi’den bu yıl bir Xiaomi MIX Fold 2 katlanabilir telefon modeli yakın zaman gelecek gibi gözüküyor. Tasarım detaylarıyla da dikkat çeken Xiaomi MIX Fold üstünde yer alacak olan katlanabilir akıllı cep telefon modeli Xiaomi MIX Fold 2, pek çok farklı kaynak üzerinden elde edilen bilgilere göre 2022 yılı sona ermeden önce özellikle de gövde konusunda son derece iddialı olacak. Sağlam bir kaynak olarak görülen Ice Universe’nin paylaşımlarına bakıldığı üzere telefon kendi pazarın en ince ve en hafif modellerinden biri olacak. 

Bu anlamda ise yatay katlanabilir telefonların ağır ve kalın olduğunu düşünenleri memnun edecek gibi gözüken bu cihaz, kaynaklardan elde edilen bilgilere göre dışında yerini aldığı modelden çok daha iyi bir ikinci ekrana sahip olacak. Böylelikle telefonun ana ekranının sürekli olarak açmaya da gerek duyulmayacak, pek çok işlem dışında ekran üzerinden işlemler kolaylıkla halledilebilecek. Bu sayede ise telefonun menteşe ve iç katlanabilir ekran ömrü de artmış olacak. Çıktığı zaman ise direkt olarak yakın zamanda lanse edilecek olan Samsung Galaxy Z Fold4 rakibi olacak Xiaomi imzalı katlanabilir akıllı cep telefon, gücünü büyük ihtimalle gelecek haftalar içerisinde sunulacak olan Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemciden alacak.

xiaomi mix fold 2 govdesiyle iddiali olacak

Daha önce de 360 derece menteşe ile dünyada adeta bir ilke imza atacağı düşünülen bu telefon menteşe ile de ilk sürümden çok daha farklı bir deneyim sunabilir. Bu şu an için kesin bir durum değildir. Çin merkezli olan sağlam bir kaynağa göre Xiaomi bu yıl bir Xiaomi MIX 5 akıllı telefon modelini de tanıtmayacak. Bu normalde oldukça etkileyici olması hayal dilen modelin 2023 yılına kaldığı da belirtiliyor. Bu durum halen kesin değil ancak elde edilen bilgi sağlam bir kaynaktan geliyor. 

En çok indirilen Playstation oyunları açıklandı


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir