Böylece Xiaomi’nin uzun süredir üzerinde çalıştığı katlanabilir akıllı telefon doğdu. MIX Fold 2’nin tasarımı kendini göstermeye başlıyor.

Xiaomi Mix Fold 2 esnek 2K dahili ekranla gelecek

Son yıllarda katlanabilir akıllı telefon pazarı oldukça popüler hale geldi. Öyle ki özellikle Android telefon üreticileri bu alanda oldukça iddialı ürünlerle ciddi bir rekabet içinde. MIX Fold modeliyle sofistike telefonlar dünyasına giren Xiaomi, ikinci telefonundaki çalışmalarına hız verdi. Hala cihaz bilgilerinin sızdırıldığına dair raporlar var.

Xiaomi MIX Fold 2, dünyanın en büyük teknoloji devlerinden biri olan en ince ve en hafif katlanabilir akıllı telefon olacak

Xiaomi. Yakın gelecekte ikinci bir katlanır telefon olan Xiaomi MIX Fold 2’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Akıllı telefon geliştikçe nasıl görüneceği ve hangi işlemcinin kullanılacağı gibi sorular hala merak konusu. Ancak cihazla ilgili sızıntıyla ilgili bilgiler yeni gelmeye başlamıştı. Önemli bir akıllı telefon sızıntısı olan

Ice Universe, Xiaomi MIX Fold 2’nin tasarımı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kaynaklara göre katlanabilir akıllı telefon, şimdiye kadar piyasaya sürülen en ince ve en hafif katlanabilir akıllı telefon olacak. Geçtiğimiz günlerde cihazın işlemcisi ve diğer özellikleri ortaya çıktı.

İlk iddia, Xiaomi MIX Fold 2’nin işlemci bölümünde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1’e sahip olacağı yönünde. Ancak şirket, telefonun yonga setinin en iyisi olmasını istiyor. Sonuç olarak, Xiaomi’ye yakın kaynaklardan gelen bilgiler ışığında cihaz, henüz açıklanmayan Snapdragon 8 Gen 1’i alacak. Ayrıca akıllı telefon, kendi tasarımına sahip ilk ters katlanır telefon olabilir.

MIX Fold 2’nin 8 inç ekran ve 6,5 inç harici ekranla donatılacağını daha önceki bilgilerden biliyoruz. Daha önceki söylentiler ekranın yüksek kalitede olacağını açıklamıştı. Digital Chat Station, 120Hz yenileme hızına ve 2K çözünürlüğe sahip olacağını söylüyor. Teknik özelliklerin lüks denilebilecek düzeyde olacağını da sözlerine ekledi. Öte yandan, ağırlığının net bir açıklaması kullanılmadı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir