Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi’den bu yıl bir Xiaomi MIX 5 modelinin sunulmayacağı iddia ediliyor. Çin merkezli sağlam bir kaynağa göre Xiaomi bu yıl bir Xiaomi MIX 5 akıllı cep telefon modelinin tanıtımını yapmayacak. Bu oldukça etkileyici olması beklenen modelin 2023 yılına kaldığı belirtildi. 

Bu elbette ki kesin bir bilgi değil ancak bu bilgi sürece son derece hakim bir kaynak tarafından sunuldu. Bu kaynağın verdiği bilgilere göre Xiaomi başka bir MIX, yeni bir MIX Fold üzerinde ise aktif olarak çalışıyor. Galaxy Z Fold rakibi olacak bu katlanabilir akıllı cep telefon, kaynaklara göre 2022 yılı bitmeden resmi olarak lanse edilecek. Xiaomi MIX Fold 2 ismi olan bu akıllı cep telefon, direk olarak Snapdragon 8 Gen 1 ya da Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemci özelliğine sahiptir. 

25

Bu akıllı telefonun 360 derece menteşe ile dünyada bir ilke imza atacağı da elde edilen son bilgiler arasında yer alıyor. Bu menteşe ile ekran iki yönde de tamamen kapatılacak şeklinde bilgi veriliyor. Xiaomi elbette ki farklı telefonlar üzerinde de çalışmalara devam ediyor. Örnek vermek gerekirse hemen hemen kesin olarak Xiaomi 12 Ultra geliyor. Xiaomi 12 serisi, şu an için 12X, 12 ve 12 Pro modellerinden oluşuyor. İşte söz konusu bu modellerin en üstüne ilerleyen zamanlarda 12 Ultra modeli de dahil edilecek ve son elde edilen bilgilere göre ise telefon deri, cam ve seramik olmak üzere üç farklı arka gövde tipiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Aktarıldığı üzere cam seçeneği için pek çok farklı renk de sunulacak. Seramik versiyon için ise yalnızca siyah ile beyaz renkler sunulacak. Deri versiyon için de farklı renklerin sunulması da beklenenler arasındadır. Bilindiği üzere model resmi olarak Mayıs ayı içerisinde tanıtılacak. 

Windows 11 sürümüne geçiş hızları azaldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir