Xiaomi Mix 5 modelinin teknik özellikleri sızdırıldı. Yeni akıllı telefon, yüksek çözünürlüklü ekran, güçlü işlemci, yüksek RAM ve depolama seçenekleri ve üçlü kamera dizilimi gibi birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. İşte, Xiaomi Mix 5 modelinin sızdırılan özellikleri hakkında detaylar…

Xiaomi Mix 5 özellikleri

Ekran ve Tasarım

Xiaomi Mix 5 modeli, 6.73 inç boyutunda 3200 × 1440 piksel çözünürlüğe sahip E5 AMOLED panel ile gelecek. Ekran altı kamera teknolojisi, selefinde olduğu gibi, öz çekim kamerası için kullanılacak. Cihazın tasarımı hakkında henüz net bir bilgi yok.

İşlemci ve RAM

Xiaomi Mix 5, Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olacak. Bu işlemci, 1 adet 3.2GHz ARM Cortex-X3, 2 adet 2.8GHz ARM Cortex-A710, 2 adet 2.8GHz ARM Cortex-A715 ve 3 adet 2.0GHz ARM Cortex-A510 çekirdekleri ile güçlendirilmiş. Cihazın RAM seçenekleri, 12 GB ve 16 GB arasında değişecek.

samsung yeni kamera sensoru isocell hpxi tanitti

Kamera

Sızdırılan bilgilere göre, Xiaomi Mix 5 modelinde üçlü kamera dizilimi kullanılacak. Ana kamera, 200 Megapiksel, ultra geniş açılı kamera 50 Megapiksel, ve telefoto kamera da 50 Megapiksel olacak.

Depolama ve Batarya

Cihaz, 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunacak. Ayrıca, kutudan Android 13 tabanlı MIUI 14 arayüzü ile çıkacak olan cihazın 4.820 mAh batarya kapasitesi bulunacak.

Sonuç olarak, Xiaomi Mix 5 modeli, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, yüksek çözünürlüklü ekran, üçlü kamera dizilimi, yüksek RAM ve depolama seçenekleri ve ekran altında öz çekim kamerası gibi özelliklerle donatılmış bir akıllı telefon olarak piyasaya sürülecek. Ancak henüz cihazın fiyatı ve çıkış tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir