Katlanabilir telefonların öncülerinden birisini piyasaya sunan Xiaomi yeni modeli için daha iyi bir çalışma içerisinde. İlk modeli ile beklentilerin üzerine çıkarak iyi bir performans sergileyen şirket telefonun ikinci serisinde özellikle sektörün ön planda olan modellerine karşı daha üstün bir seçenek sürmeye çalışıyor Bu nedenle de gelen bilgiler ekranından katlanabilir menteşelerine kadar her bir ayrıntısı ile özel bir modelin geleceğini gösteriyor.

2021 yılının 3. çeyreği itibariyle katlanabilir telefon sektöründe Samsung ve Huawei, sektörün %99’luk payına sahip olmuştu. Bu nedenle Xiaomi diğer akıllı telefon segmentlerinde olduğu gibi katlanabilir telefonlarda da rakiplerine karşı üstünlük kurmak istediğinden dolayı yeni modelinde işleri çok daha sıkı tutuyor.

Xiaomi Mi MIX Fold 2 ekran özellikleri sızdırıldı

Xiaomi Mi MIX Fold 2 olarak adlandırılacak 2. versiyon için gelen ilk bilgiler telefonun ekran özelliklerine yönelik yeni detaylar sundu.

İddialara göre yeni akıllı telefonda Xiaomi 2K yüksek çözünürlük destekleyen bir ekranı tercih edecek. Bu ekran seçimi ile birlikte ekran kalitesini üst düzeye çıkarmak isteyen marka, bu yüksek çözünürlüklü ekranı güçlü donanımlar ile destekleyerek piyasadan daha fazla pay almanın yollarını arayacak. 2. versiyonda 2 kat çözünürlüklü ekrana yer vermesi, aynı zamanda ilk versiyondaki büyük ekran eksiğini de kapatmış olacak. 

Ekran özellikleri ile ilgili paylaşılan raporda yeni modelde ekran üstü kameraya yer verilmeyeceği, bu nedenle de delikli bir ön kameranın kullanılacağı belirtildi. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir