Yeni Xiaomi Mi Band 7 akıllı bileklik, sertifika testlerinde ortaya çıktı. Kendisiyle ilgili bazı sızıntılar da doğrulandı.

Tüm dünyada bilinen Xiaomi’nin popüler akıllı bileziğine yeni eklendi. Mi Band 7 sızıntıları ve çıkış tarihleri ​​büyük ölçüde doğrulandı

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği yaklaşıyor

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Mi Band 7, Endonezya telekomünikasyon şirketinin web sitesinde SGS-CEBEC sertifika listesinde yer aldı. Bununla birlikte, geçmişte pil ve ekrandaki bazı sızıntılar doğrulandı.

Daha önce Belçika SGS-CEBEC’de ortaya çıkan M2129B1 model numarasının Endonezya’da da kullanıldığını görüyoruz. Bu nedenle aynı özelliklere sahip cihazların dünya çapında satılacağına dair güçlü bir beklenti olabilir.

xiaomi mi band 7 sertifikasyon surecinde sizintilar dogrulandi2 1

Sertifikasyon test sayfasından da görüldüğü gibi, Mi Band 7 250mAh bataryaya sahip olacak, önceki model Mi Band 6’nın 125mAh bataryasının iki katı olacak. Tabii pil ömrü hakkında bir şey söylemek oldukça zor.

Xiaomi Mi Band 4 Google Fit’e nasıl bağlanır?

Bunun nedeni, cihazının ekran boyutunun 1.56 inçlik selefinden daha büyük olması gerektiğidir. Sızıntı bile 152 x 486 yerine 192 x 490 piksel çözünürlük aldığını doğruluyor. Bir diğer önemli özellik ise Mi Band 6’nın bir parçası olmayan ancak beklenen dahili GPS’in dahili olarak sunulacak olması.

Mi Band 7 bilinen özellikler

  • Model numarası: XMCDQ05HM
  • Ekran: >1.56 inç, 192 x 490 piksel çözünürlük, AMOLED panel, 3D Cam
  • Pil: 250 mAh Li-Polymer batarya
  • Yerleşik GPS: Var
  • Suya dayanıklılık: 5 ATM/ 50 m
  • Uyumlu işletim sistemi: Android 5.0+ ve iOS 10+
  • Diğer: Spor, aktivite, sağlık, yaşam ve antrenman modları

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir