Xiaomi, önceki sürümlerde olduğu gibi Xiaomi Mi Band 4’de mükemmel avantajlara sahip ucuz bir bileklik olarak dikkat çekiyor. Piyasaya yeni çıkan Honor Band 5 ile rakip olmasına rağmen, taht hala Xiaomi’nin Mi Band 4’üne ait. Xiaomi Mi Band 4’ü Google Fit’e bağlaybilmenin adımlarını anlatalım.

Xiaomi Mi Band 4’ü Google Fit’e Bağlamak

Xiaomi’nin piyasaya sunmuş olduğu akıllı bilekliğinden en iyi şekilde faydalanmanız için en iyi püf noktalarından bazılarına yer veriyoruz. Şimdi ise kullanıcılar tarafından büyük önem taşıyan Mi Band 4 verilerini Google tarafından oluşturulan egzersiz uygulaması Google Fit’e senkronize etmeye geldi. Xiaomi Mi Band 4’ü Google Fit ile bağladığın anda size ait tüm kayıtlı veriler otomatik olarak uygulama tarafından senkronize edilir. Piyasadaki her akıllı bileklik ise maalesef bu özelliğe sahip değil. Özellikle de fiyat açısından bakılırsa gayet iyi bir artı olarak görebiliriz.

Xiaomi Mi Band 4 Verilerinizi Senkronize Edebilme Şansı

Şirket, kullanıcıların Google Fit’i düzenli olarak kullandığı biliyor. Bu yüzden verilerinin üçüncü taraflarla paylaşılmasına izin vermekte tereddüt etmediğini önemsemiş ve önlem almış görünüyor. Bu olayı yapabilmek için ilk adım olarak Mi Fit uygulaması açılması gerekmektedir. Uygulamanın arayüzünün sağ alt kısmında profil kısmını seçilmelidir. Profilin içine girdikten sonra hesap ekle seçeneğini aramamız yeterli olacaktır. Bu sekmeyi açtıktan sonra Google Fit ve ayrıca Wechat’i bağlayabilme olanağımız olduğunu göreceğiz. Bundan sonra ise Google Fit Ekle’ye basmanız gerekiyor. Önceden bildiğiniz birçok egzersiz bilgisini artık adımlarınızı takip etmek kolaylaşacak. Bu özellik akıllı bilekliği daha çekici ve kullanıcının beğeneceği bir cihaz olarak öne çıkarıyor.

Xiaomi, önceki sürümlerde olduğu gibi Xiaomi Mi Band 4’de mükemmel avantajlara sahip ucuz bir bileklik olarak dikkat çekiyor. Piyasaya yeni çıkan Honor Band 5 ile rakip olmasına rağmen, taht hala Xiaomi’nin Mi Band 4’üne ait.

Xiaomi Mi Band 4 Ekranını Daima Açık Tutmak

Cihazın farklı ayarlarını kontrol edebilmek için gereken ise temel uygulama olan Mi Fit’i kullanmak. Birden fazla yapılandırma seçenekleri sunuyor. Xiaomi Mi Band 4’te çeşitli püf noktaları mevcut. Bunlardan biri ise ekranınızı herhangi bir zamanda sürekli açık tutmak. Spor yaparken özellikle yararlıdır. Egzersiz yaparken hangi hızda çalıştığınızı ya da nabzınızın nasıl olduğunu anında görmek istersiniz. Bunun yanı sıra Xiaomi bu yeni akıllı bandında gizli bir seçenek sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir