Teknoloji üreticisi Xiaomi’nin merakla beklenen ürünleri tanıtılmaya başlandı. İlk olarak şirketin yeni Mi Band 7 Pro akıllı saat modeli karşımıza çıkıyor. Mi Band 7 modeline göre çok daha gelişmiş bir yapıya sahip olan bu yeni saat, özellikleri haricinde tasarımı ile de kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi duruyor. Çinli üretici şirket Xiaomi, gerçekleştirdiği etkinlik ile beraber Mi Band 7 Pro modelini kullanıcıların beğenisine sunmuş oldu. Henüz birkaç ay önce tanıtılan Mi Band 7 modeline göre daha gelişmiş özelliklere sahip olan bu akıllı saat, teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine topluyor.

Xiaomi Mi Band 7 Pro resmi olarak tanıtıldı

xiaomi mi band 7 pro resmi olarak tanitildi

Mi Band 7 Pro modeli Mi Band 7 cihazına göre ekranı ile fark yaratıyor. Bu yeni akıllı saat modelinde Mi Band 7’e göre daha büyük bir ekran bulunuyor. 1.64 inç büyüklüğünde ekranla gelen Mi Band 7 Pro, AMOLED bir panele sahip durumda. Bu ekran tasarımı Mi Band 7 serisinin son üyesinde kullanılan bu ekran oldukça Premium bir görüntü sergiliyor. Xiaomi Mi Band 7 Pro modelinde satürasyon ölçümü ve uyku takibi gibi alışılmış olan birçok özellik bulunuyor. Ayrıca cihazda yerleşik olarak GPS ve NFC yer alırken, bu akıllı saatin 5 ATM su basıncına dayanıklı olduğu belirtiliyor. Bu sayede yüzme ve duş esnasında saati çıkartmak zorunda kalmadan kullanmanız mümkün olacaktır.

Mi Band 7’den daha gelişmiş olan yeni Mi Band 7 Pro modeli 60 dolarlık fiyatı ile Avrupa’da satışta olacak. Ürünün Türkiye pazarında yer alması beklenirken, ne zaman olacağı ve kaç TL fiyat etiketine sahip olacağı henüz belli olmuş değil. Ancak vergiler ve ek ücretler ile beraber 1000 TL’nin üzerinde bir fiyata sahip olması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir