Merakla beklenen telefon Xiaomi Mi 6 kullanıcılarını yazılımsal sorunlar sebebi ile hüsrana uğrattı. Telefonu satın alanlar önceki telefonları gibi mükemmel olacağını umuyordu ancak olmadı, sebepleri ise Hızlı şarj destekleyen telefon Hızlı şarj olmuyor ve şarjı çok çabuk bitiyor. 

Sorunun Kaynağı Ne?

Sorunun sebebi tamamen yazılımsal olmakla birlikte güncellemeler ile çözülmeye başlandı ancak bazı telefonlarda güncelleme almadığı için ısınma, şarj ve wi-fi sorunu gözükmeye başladı. Telefonlar boşta dururken bile ısınma sorunu yaşatıyor ve wi-fi ağında kopmalar yaşatıyor. Kullanıcıların ise en çok hızlı şarj olmama problemi olduğu belirlendi. Aynı anda alınan telefonlarda bile büyük bir fark oluşturan Xiaomi tarafından yapılan açıklamada telefonlarınızın güncellemelerini sürekli bir şekilde kontrol edin oldu.

Telefonlar Beta Mı?

Sıfır Xiaomi Mi 6 alan kişilerin karşılaştığı belkide bütün sorunların ana kaynağı olan bir problem ortaya çıktı. Telefonun hakkında kısmında bulunan sürümde “beta” yazıyor, Sıfır cihazlarda veya kendi isteğiniz ile indirmediğiniz sürece “Beta” programına katılamazsınız. Bazı telefonlarda ise bu sorun olduğu için telefonlarda hata meydana geliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir