Çin merkezli teknoloji devlerinden Xiaomi, yeni amiral gemisi nitelikli bazı cep telefonu modellerini geçtiğimiz günler içerisinde kullanıcıların beğenisine çıkardı ve oldukça dikkat çekti. Serinin devamında farklı cihazlarda sunulacak. Kamera performansı ile ön plana çıkan modeli Xiaomi 12 Ultra’nın ise yakın zaman içerisinde satışa çıkması bekleniyor. 

Çin’in başarılı teknoloji şirketlerinden Xiaomi, son yıllar içerisinde piyasaya çıkardığı akıllı cep telefonlarla adından sık sık söz ettiriyor. 20211 yılı içerisinde ilk cep telefonu Xiaomi Mi 1 ile sektörde varlığına devam eden teknoloji şirketi, günümüzde pek çok akıllı cep telefon üreticisi gibi kamera teknolojisini geliştirmek adına çalışmalara devam ediyor. Dev isim, özellikleri ve fiyatıyla teknoloji severleri mutlu edecek Xiaomi 12’nin satışa çıkmasıyla yeni bir satış rekoruna imza atıldı. Şirketin yakın zaman içerisinde satışa çıkardığı, heyecanla beklenen telefon serisi Xiaomi 12’nin ardından serinin devam niteliğini taşıyacak olan Xiaomi 12 Ultra ile kamera üzerinde uzun uğraşlar verdiğini gösteriyor. 

Xiaomi 12 Ultra ne zaman sunulacak?

4

Geçtiğimiz hafta içerisinde yeni amiral gemisi telefon serisi Xiaomi 12’yi tanıtan Xiaomi, yakın zaman içerisinde  Xiaomi 12 Ultra’nın da tanıtımını gerçekleştirecek. Bu hafta Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12X modelleri  tanıtıldı ve kısa bir süre içerisinde de stoklar bitti. Fakat Xiaomi 12 serisi bu modeller ile de sınırlı kalmayacak. Şirketin Premium amiral gemisi olma özelliğine sahip olacağı tahmin edilen Xiaomi 12 Ultra modeli yakın zamanda piyasaya çıkacak. Xiaomi 12 Ultra’nın serisinin tüm özelliklerinin yanı sıra kamera noktasında da fark yaratması bekleniyor. 

Bitcoin ATM sayısı, 2021’de zirveye ulaştı

Xiaomi 12 Ultra, QuadHD+ çözünürlük özelliğine sahip olup 120 Hz AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 12 GB Ram ve 512 GB’a kadar genişletilebilen depolama alanına sahip olacak. Söz konusu bu sistem en az 4500 mAh kapasiteli bir pil özelliğine sahip olacak ve hızlı kablolu-kablosuz şarj desteği ile sunulacak. Fakat Xiaomi 12 Ultra’nın serisinin diğer modelleri ile arasındaki en dikkat çekici özelliği ise dünyanın en büyük fotoğraf makinesi üreticisi olan Leica Camera AG’nin üretmiş olduğu merceklere sahip olacak. Xiaomi 12 Ultra’nın Leica optiğe sahip olan dört ana kamerasındaki, 192 megapiksellere çıkan sensörü ve telefoto lensleri ile ön plana çıkacağı dile getiriliyor. Kullanıcıların görüntü üretme deneyimini çok daha keyifli hale getirecek olan bu model yakın zamanda Şubat ayının ilk günlerinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir