Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi’nin alt markalarından Redmi’den yeni bir seri daha geliyor. Çok yakın zaman içerisinde oldukça geniş olduğu düşünülen Redmi K50 serisi kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Uzun bir zamandır gündemde olan Xiaomi imzalı Redmi K50 serisi, konuyla ilgili olarak yapılan paylaşımlara göre 16 Şubat tarihinde resmi olarak tanıtılacak. 

Vivo Pad teknik özellikleri netleşti

Bu şu an için netleşmedi ancak kaynaklar doğruysa 16 Şubat tarihinde tam olarak K50, K50 Pro, K50 Pro Plus ve K50 Gaming Edition modelleri sunulabilir. Şu an için etkinlik kapsamında sunulacak olan tek model ise K50 Gaming Edition gibi gözüküyor. Adında da yer aldığı üzere serinin oyun odaklı olan versiyonu olacak olan Redmi K50 Gaming Edition, arkasında dikkat çeken bir modüle konuşan üçlü kamera özelliğine sahiptir. Yan kısmında atanabilir fiziksel oyun butonlar yer alan bu akıllı cep telefon, bunlar ile beraber etkili bir yatay oyun deneyimi sunmak konusunda hazırlıklara devam ediyor. 

10 2

Seride yer alan telefonların ya da eğer yalnızca tek bir cihazın tanıtımı yapılacaksa K50 Gaming Edition’ın gelecek günler içerisinde resmi poster paylaşımları ile detay kazanması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak yapılan sızıntılara göre bu telefon gücünü Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden alıyor. Buna ek olarak ise 120W hızlı şarj destekli 4.700 mAh pil özelliğine sahip olabilir. Xiaomi yakın zaman içerisinde üç farklı akıllı cep telefon modelini Türkiye pazarında satmak için hazırlıklara başlayacak. Redmi K50 serisinde yer alan bir modelin Türkiye’de satılması pek de olası gözükmüyor. Şirket yeni nesil K serisi akıllı cep telefonlarını Türkiye’ye ancak farklı isimler ile gelebilirler. Bunun ne olacağı gelecek zamanlar içerisinde belli olacak gibi gözüküyor. Şu an için elde edilen bilgiler sadece bunlarla kısıtlıdır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir