Uzun zamandır adından söz ettiren Xiaomi’nin yeni kulaklık modeli Xiaomi Buds 4 , tam kablosuz kulak modeli olup, güçlü özellikler ile geldi. 

Pek çok kişinin dikkat ettiği aktif gürültü engelleme özelliğinin yanı sıra güçlü rüzgar engelleme ve yapay zeka gibi çeşitli özellikleriyle kusursuz bir kullanım sunuyor. Xiaomi Buds 4 fiyat bilgisi ve özellikleri için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz. 

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi’nin yeni tam kablosuz kulaklığı Xiaomi Buds 4, Pro modelin kırpılmış versiyonu olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Buna karşılık ses kalitesinin Pro modeline yakın seviyede tutulması için pek çok özelliğe sahiptir.

 

xiaomi buds 4 ust duzey ozelliklerle geliyor

Xiaomi Buds 4 özellikleri ve fiyatı belli oldu

Xiaomi Buds 4, geçtiğimiz yıl sunulan modele göre önemli iyileştirmeler kullanıcıların karşısına çıkıyor. Çift manyetik sürücü tasarımı grafen özelliği ile desteklenirken, Hi-Res kablosuz ses sertifikası ve CD kalitesinde ses için LHDC 5.0 sertifikası da bulunuyor. Kulaklığın aktif gürültü engelleme özelliği gürültünün şiddetine göre seviyeyi ayarlar ve tamamen şeffaf bir ses sunabilir. 

3 tane mikrofon yapay zeka desteği ile güçlü rüzgar engelleme özelliğine sahip olan Xiaomi Buds 4, Bluetooth 5.3 özelliği sayesinde aynı anda 2 cihaza bağlanabiliyor. Su suçlamalarına veya tere karşı dayanıklı gövde yapısıyla dikkat çeken Xiaomi Buds 4, dış kısmında dokunmatik kontrol tuşlarına sahiptir. Ürün tek şarj ile ANC kapalı olarak 6 saate kadar kullanım ve kutusu ile 30 saate kadar  kullanım imkanı sunuyor. Xiaomi Buds 4 kablosuz kulaklık modeli için 99$ fiyat etiketi hazırlanmıştır. Xiaomi Buds 4 hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup, yakın zamanda kullanım deneyimlerine göre farklı bilgiler de elde etmek mümkün olabilir. 

Disney+ abonelik ücretleri zamlandı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir