22 Şubat tarihi itibariyle piyasaya sunulacak Xiaomi 14 Ultra modelinin renk seçenekleri ortaya çıktı. Modeller 3 farklı renk seçeneğine sahip olacak.

Xiaomi’nin bir sonraki tanıtımı 22 Şubat’ta olacak. Yeni tanıtımda Xiaomi 14 Ultra modelini satışa sunacak Xiaomi, bu modeli sadece Çin’de satacak. Buna karşın yeni model tüm dünyada ilgi görüyor. Yeni özellikler, donanımları ve renkleri ile merak uyandıran yeni modele dair bugüne kadar pek çok farklı bilgi ortaya çıktı. Bu nedenle de tanıtılacak yeni modele yönelik pek çok soru işareti giderilmişti. Şimdi ise Xiaomi 14 Ultra renk seçenekleri de sızdırıldı. Sızıntıya göre yeni modelde satın alma öncesinde 3 farklı renk seçeneği sunulacak.

İşte Xiaomi 14 Ultra Renk Seçenekleri

Xiaomi 14 Ultra ile ilgili son bilgiler güvenilir bir kaynakta yer aldı. iddialara göre yeni model beyaz, mavi ve titanyum olarak adlandırılan 3 farklı seçenekle sunulacak. Üstelik kullanılan malzemeler de değişkenlik gösteriyor. Öyle ki beyaz renk seçeneğinde arka taraf tamamen deri kaplamadan oluşacak. Mavi renkte ise bu sefer arka taraf tamamen camdan oluşan bir malzemeden olacak.  Titanyum versiyon ise daha farklı bir tasarıma sahip olacağı gibi fiyatıyla da diğer 2 renk seçeneğinden ayrılacak.

Xiaomi 14 Ultra'nın Renkleri Ortaya Çıktı
Xiaomi 14 Ultra’nın Renkleri Ortaya Çıktı

Xiaomi 14 Ultra Fiyatları

Yeni modellerde farklı versiyonlar satışa sunulacak. 12 GB RAM + 256 GB depolama alanı ya da 16 GB RAM + 256 GB depolama alanı gibi alternatifler Xiaomi 14 Ultra’da tercih edilebilecek. En üst versiyonun satış fiyatı ise yaklaşık 1000 dolar seviyelerinde olacak. Titanyum rengini tercih edenlerin ise ödeyeceği ücret 1100 dolar seviyelerinde olacak. Yeni modellerde yer alacağı öne sürülen bazı özellikler ise şöyle;

  • Ekran: 6,73 inç OLED 2K 120Hz
  • İşlemci: Snapdragon 8 Gen 3
  • RAM ve Depolama: LPDDR5x RAM, UFS 4.0 depolama
  • Batarya: 5.300mAh
  • Şarj: 90W kablolu ve 50W kablosuz şarj
  • İşletim sistemi: 14 ve HyperOS
  • Ön kamera: 32 MP
  • Arka kamera: f/1,63 ila f/4,0 değişken diyafram açıklığına sahip OIS özellikli LYT-900 50 megapiksel ana kamera, IMX858 50 MP ultra geniş lens, IMX858 50 MP telefoto kamera, 3,2x optik yakınlaştırma ve OIS desteği ve bir IMX858 50 megapiksel periskop telefoto kamera, 5x optik yakınlaştırma ve OIS desteği

Yeni modellerin renk seçenekleri sızdırılmış olsa da görüntüleri paylaşılmadı. Bu nedenle renklerin ve arka taraftaki tasarımın nasıl olduğu merak ediliyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir