Xiaomi Ultra 13 için son günlerde pek çok sızıntı haber yayınladı. Fakat bu sefer yayınlanan resmi habere göre Xiaomi Ultra 13’ün çıkış tarihi belli oldu. 

Xiaomi geçtiğimiz hafta yaptığı resmi duyuruda, amiral gemisi benzetmesi yapılan Xiaomi 13 Ultra’nın resmi çıkış tarihini açıkladı. Marka Xiaomi 13 Ultra için spesifik bir çıkış tarihi vermesede nisan ayının sonunda lanse edileceğini belirtmişti. Bir Çinli alışveriş sitesine göre, 18 Nisan’da telefonun çıkacağı iddialar arasında yer almıştı. Bugün aşağıdaki paylaşımı yapan Xiaomi, resmi çıkış tarihini 18 Nisan olarak doğruladı. 

Xiaomi 13 Ultra için beklenen resmi tarih verildi.
Xiaomi Ultra 13’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

Xiaomi 13 Ultra’nın Teknik Özellikleri

Daha önce de tasarımı ile gündeme gelen Xiaomi 13 Ultra, başka ürünlerle beraber tanıtılacak. Telefon, sadece Çin’e özel yayınlanmayacak ve küresel pazara açılacak.Cihazın arkasında kocaman bir kamera modülü bulunmaktadır. Düz kenarlar ve kavisli ekranı bir araya getiren model tasarımıyla pek şaşırtmıyor. Telefon ayrıca ince kenarlara sahip ve selfie kamerası bir ekran deliğine konumlanmış durumdadır. 

Xiaomi 13 Ultra’nın farklı renk seçeneklerinin olması beklensede, cihaz daha çok teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Xiaomi 13 Ultra geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere kullanıcıya, göre 8 GB RAM + 256 GB depolama, 12 GB RAM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM + 512 GB depolama olmak üzere üç farklı seçenek sunuyor. Bu cihazlar sızdırılan bilgilere göre 916 dolar, 990 dolar ve 1090 dolar fiyat etiketlerine sahiptir. Leica ile ortaklaşa geliştirilen telefonun halen bir üst modelinin gelme ihtimali var.

Xiaomi 13 Ultra için beklenen resmi tarih verildi.
Xiaomi Ultra 13’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

Xiaomi 13 Ultra Pazarın En İyisi Olmaya Aday 

Xiaomi 13 Ultra, mobil fotoğrafçılık konusunda pazarın en iyisi ve en güçlüsü olmayı hedefliyor. Amiral gemisi Xiaomi 13 Ultra, arkada bulunan her kamerasıyla üstün kalitede fotoğraflar sunuyor. Ayrıca cihaz Leica destekli optikleri ile keskin sonuçlar da sunmaktadır.  Amiral gemisi telefonun hala tüm teknik özellikleri sızdırılmasa da, lansman öncesi tüm özelliklerin detaylandırılması bekleniyor. 

Xiaomi 13 Ultra’nın bu sene çıkan en iyi telefon olduğu söyleniyor. Ayrıca şirket bu sene katlanabilir bir telefon daha piyasaya sunmayı hedefliyor. Xiaomi, 13 ve 13 Pro’yu Türkiye getirmişti. Fakat sağlam kaynaklardan birinde yayınlanan habere göre Xiaomi 13 Ultra Türkiye’de satışa sunulmayacak. Xiaomi 13 Ultra aynı zamanda Hindistan, Endonezya ve Japonya merkezli de satışa sunulmayacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir