Xiaomi, 2022 bitmeden Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerini tanıtacak. Resmi bir tanıtım tarihi paylaşılmamış olsa da Xiaomi 13 serisinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son bilgiler telefonun ekran özelliklerini ortaya çıkardı.

Yapılan son sızıntılara göre Xiaomi 13 serisinde daha büyük ekranlara yer verilecek. Xiaomi 6,7 inç Samsung E6 AMOLED ekrana sahip olacak. Quad HD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızını destekleyecek olan ekran, böylece önceki serilere göre çok daha iyi bir görüntü kalitesi sunacak. Ekranın kavisli kenarları olacağı gibi ön kamera için delikli bir tasarıma yer verilecek.

Xiaomi 13 serisi ve Redmi Note 12 serisi görüldü

Xiaomi 13 serisi ne zaman tanıtılacak?

Xiaomi 13 ve 13 Pro için Kasım ayına doğru bir tanıtımın yapılması bekleniyor. Ekran hakkında az bir detay bulunsa da önümüzdeki günlerde daha fazla detayın gelmesi gündemde. Bununla birlikte iddialara dayanan bilgilere göre telefonlarda yer alacak özellikler Snapdragon 8 Gen 2 işlemciler ve 100W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj yer alıyor.

Xiaomi 13 “Nuwa” kod adına ve 2211133C model numarasına sahip. Xiaomi 13 Pro ise ‘Fuxi’ kod adına ve 2210132C model numarasına sahip. Bu bakımdan yeni modeller için daha fazla detay kısa süre içerisinde gündeme gelebilir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir