Yıl bitmeden piyasaya sürülmesi beklenen Xiaomi 13 özellikleri son derece dikkat çekiyor. İşte detaylar. 

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, yeni akıllı cihazınızı Aralık ayında tanıtmayı planlıyor. Snapdragon 8 Gen 2 SoC’den güç alacağı bilinen Xiaomi 13, tasarım detaylarıyla iPhone cihazları akıllara getiriyor. Xiaomi, yeni amiral gemisi nitelikli cep telefonu Xiaomi 13 üzerinde çalışmalara devam ediyor. Yakın zaman içerisinde yapılan bir sızıntı, cihazların Xiaomi 14 olarak adlandırılacağını gündeme getirmişti. Xiaomi yöneticisi söz konusu bu konu hakkında ortaya çıkan sızıntıların doğru olmadığını belirtti. 

İşte Xiaomi 13 özellikleri (İddialar)

Digital Chat Station, Xiaomi 13’ün bazı özellikleri hakkında çeşitli bilgiler paylaştı. Gelecek ay piyasaya sürülmesi beklenen cihazın, Snapdragon 8 Gen 2 SoC’den güç alması bekleniyor. Xiaomi 13’ün arka kısmında yeni bir kamera sensörüne sahip olacağını aktaran Digital Chat Station, aktardığı bilgilerde cihazın yeni bir 50MP Sony IMX8 serisi sensörle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Cihazın önceki modeli Xiaomi 12, 67W hızlı şarj özelliğine sahipti, Xiaomi 13 ise 120W hızlı şarj desteğiyle sunulması bekleniyor. 

6.2 inç AMOLED ekran üzerine kurulan Xiaomi 13, 120Hz ekran yenileme hızı ile başarılı bir performans sergiliyor. Xiaomi 13 5G modelinin detayları hakkında henüz bilgi elde edilmedi. Fakat cihazın 12S Ultra’daki Sony IMX989 50MP 1 inç kamera sensörü ile gelmesi beklenen 13 Pro 5G ile beraber Aralık ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Aynı zamanda her iki modelinde Leica kameralar ile donatılması bekleniyor. 

Infinix XE22 True Wireless Earphones özellikleri

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir