Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin ürün yelpazesine bir yeni model daha ekleniyor. Şirketin yakında lanse etmesi beklenen yeni Xiaomi 12T modeline dair yeni detaylar ortaya çıktı. Şirket Xiaomi 12 serisine bir yeni model daha dahil ediyor. Xiaomi 12T henüz bir süre önce FCC veri tabanında ortaya çıkmıştı. Xiaomi’nin henüz geçtiğimiz yıl pazara sunduğu Xiaomi 12 serisi büyümeye devam ediyor. 5 Temmuz tarihinde tanıtılması beklenen Ultra modelini tanıtmaya hazırlanan şirketin, şimdi ise serinin yeni modelleri üzerinde çalışmaları sürüyor. En son 2021 yılında 11T modelini görmüştük. Yeni ortaya çıkan Xiaomi 12T ise çok yakın zamanda çıkış yapacak.

Xiaomi 12T yakında tanıtılıyor

32

Xiaomi 12T, NFC ile gelecek ve 5G desteğine de sahip olacak. Kutu içinden Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzü ile gelecek. İşlemci noktasında ise tıpkı selefi modelinde olduğu gibi MediaTek bir yonga seti ile karşımıza gelmesi bekleniyor. Diğer yandan amiral gemisi modeli olmayacağını ve daha çok orta seviye kullanıcılara hitap edeceğini belirtelim. Modelin iki farklı versiyonu olması bekleniyor. FCC detaylarına göre 8 GB RAM / 128 GB ve 8 GB RAM ile 256 GB depolama şeklinde olacak. Tanıtım tarihi henüz belli olmazken, MIUI 13 olarak en güncel arayüze sahip olacak.

  • Ekran: 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.67 inç AMOLED ekran
  • İşlemci: MediaTek Dimensity 1200-Ultra
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 128 GB
  • Arka Kamera: 108 + 8 + 5 Megapiksel / 8K video desteği
  • Ön Kamera: 16 Megapiksel
  • Pil: 5.000 mAh / 67W hızlı şarj

Bakalım Xiaomi’nin sahip olacağı yeni 12T model serisi, orta üst seviye konumlanması ile kullanıcılar tarafından ne derece beğenilecek ve tercih edilecek göreceğiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir