Son yıllarda amiral gemisi telefonlar üretmeye başlayan Xiaomi yakında 12T ve 12T Pro modellerini taanıtacak. Fiyatıyla cep yakacak olan cihazların teknik özellikleri de belli oldu. İşte detaylar;

Xiaomi MIX Fold 2 tanıtıldı! İşte özellikleri

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi son yıllarda tanıtmış olduğu pek çok farklı ürünle adından söz ettirmeyi başardı. Sadece mobil pazarda değil, akıllı ev aletleri piyasasında da büyük bir başarıya imza atan şirket pek çok alanda faaliyet göstermeye devam ediyor. Fiyat performans segmentinde çıkış yapan ardından cihazlarının kalitesiyle öne çıkarak üst segment telefon üretmeye başlayan şirket geçtiğimiz ay insan robot CyberOne ile karşımıza çıkmıştı. Elektrikli araç pazarında da ben burdayım diyen Xiaomi, geçtiğimiz günlerde otonom sürü görüntülerini paylaşmıştı. Son olarak 12T ve 12T Pro modellerini tanıtacak olan şirketin yeni modelleri hakkında gelen sızıntılara göre 12T’nin 649 euro, 12T Pro’nun ise 849 euro fiyata etiketine sahip olacak.

Yakın zamanda Mix Fold 2 adındaki katlanabilir ekranlı telefonunu tanıtan şirket cihazdaki kamera sistemiyle dikkatleri üzerine çekmiş hatta Xiaomi’nin kamerasıyla Galaxy Fold 4’e rakip olabilecek güçte olduğu aktarılmıştı. Şimdilerde 12T ve 12T Pro isimli telefonlarını çıkarmak için hazırlanan şirket sızıntılarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son gelen bilgiler cihazların teknik özelliklerini ortaya çıkardı.

Xiaomi 12T ve 12T Pro’nun fiyatı ve özellikleri:

Snoopy Tech tarafından paylaşıldığı üzere Xiaomi 12T, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla birlikte geliyor. Sızıntı ayrıca telefonun siyah, gümüş ve mavi renk seçenekleriyle geleceğini iddia ediyor. Görünüşe göre cihaz Dimensity 8100-Ultra işlemci ve 67W hızlı şarj desteği ile donatılacak. Kalan özellikler 12T Pro ile aynı olacak. Telefonun fiyatı konusunda da dikkat çeken iddialar var. Sonuç olarak 12T modelinin fiyatı 649 euro (12 bin TL) olacak.

Xiaomi 12T Pro sızıntılarına bakacak olursak; Cihaz, 144Hz yenileme hızına sahip 6.67 inç OLED ekrana sahip. Telefonun Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti, LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 belleğe sahip olduğu iddia ediliyor. 5000mAh pil ve 120W hızlı şarj ile geleceği söylenen cihazın kamerasının 108MP ana kamera, 8MP ultra geniş açı, 2MP makro olacağı söyleniyor.

Son olarak iddia, fiyatlandırma bilgilerini içerirken, Xiaomi 12T Pro’nun 12T renk seçenekleriyle geleceğini de söylüyor. Yani 12T Pro 849 Euro’ya (15.600 TL) mal olacak. Redmi K50 Ultra’nın oldukça yakın bir zamanda Çin’de tanıtıldığını da belirtmek gerekir. Bazı kaynaklar bu telefonun diğer pazarlarda Xiaomi 12T Pro olarak satışa sunulacağını söylüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir