Xiaomi 12T ve 12T Pro için bugün lansman yapıldı. Lansman ile Xiaomi 12T ve 12T Pro Türkiye fiyatları da belli oldu. İşte detaylar.

Xiaomi, yeni modelleri olarak Xiaomi 12T ve 12T Pro’yu bugün resmi olarak tanıttı. Türkiye’de satışa çıkacak olan telefonlar için en çok merak edilen fiyatlardı. Tanıtım ile fiyatlar da ortaya çıktı.

Yenilikçi kamera sistemleriyle Xiaomi 12T serisi tanıtıldı

Xiaomi 12T ve 12T Pro Türkiye fiyatları

xiaomi 12t ve 12t pro turkiye fiyatlari belli oldu

Lansmanda yapılan açıklamalara göre telefonların fiyatları şöyle;

  • Xiaomi 12T 8 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip versiyon 17.999 TL
  • Xiaomi 12T 8 GB RAM + 256 GB depolama alanına sahip versiyon 19.999 TL
  • Xiaomi 12T Pro 12 GB RAM + 256 GB depolama alanına sahip versiyon 22.999 TL

Güncel kur ve vergiler, telefon fiyatlarının artmasına neden olmuş durumda. Yeni modellerle ilgili tanıtım yapan şirket, tanıtımda 200 MP’lik kameraya sahip ilk modelin Türkiye’de satılacağını duyurdu. Bu bakımdan Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro serisine farklı bir eğilim olabilir.

Tanıtımda konuyla ilgili yapılan açıklamalar ise şöyle;

 “12T serisinin her iki modeli de kullanıcılara olağanüstü bir akıllı telefon fotoğrafçılık deneyimi sunan profesyonel kalitede kamera kurulumlarına sahip. Çığır açan donanım ve Xiaomi tarafından geliştirilen yapay zekâ algoritmalarıyla desteklenen profesyonel düzeyde 200MP görüntüleme sistemine sahip 12T Pro, yüksek netlik, güçlü gece fotoğrafçılığı ve hızlı odaklama ile mükemmel görüntüler sunuyor. Tüm bunlar, çeşitli diğer optimizasyonlarla birlikte, düşük ışık koşullarında veya hızlı hareket eden nesneleri çekerken dahi odağı kaybetmeden ince ayrıntıların yakalanmasını sağlıyor.

“Kamera, aynı zamanda porte çekmek için ideal olan büyük 1/1.22” sensör boyutunun özelliklerini kullanabilen sensör içi 2 kat yaklaştırma özelliğine de sahip. Xiaomi ProCut ve Ultra burst ile Xiaomi 12T Pro, içeriği akıllıca kırpmaya ve oluşturmaya yardımcı oluyor. Xiaomi 12T, film yapımı yaratıcılığını ortaya çıkarmak için tam çözünürlüklü 8K video kaydı desteğine sahip. Xiaomi 12T’nin kamera kurulumu 108MP profesyonel ana kamera, 8MP ultra geniş kamera ve 2MP makro kameradan oluşuyor. Üstün performans sağlayan düşük ışık özellikleri, zorlu ortamlarda dahi net ve parlak fotoğraf çekilebilmesine olanak tanıyor. “  

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir