Xiaomi 12S Ultra’nın tanıtımı sonrasında Türkiye’deki Xiaomi kullanıcıları için modelin hangi pazarlarda yer alacağı soru işareti oluşturdu. Çin dışında modelin hangi pazarlarda yer alacağı yapılan son dakika açıklamasıyla netlik kazandı.

Xiaomi 12S Ultra tanıtımının ardından yeni model ile ilgili Xiaomi CEO’su Lei Jun’dan kritik açıklamalar geldi. CEO, telefon hakkında merak edilenleri yanıtlarken, açıklamalarıyla cihazın hangi pazarlara giriş yapacağını da duyurdu.

Xiaomi 12S Ultra Türkiye’de satılmayacak!

Xiaomi CEO’su Lei Jun, yeni amiral gemisi modelin sadece Çin için geliştirildiğini söyledi. Bu nedenle de Çin dışında Xiaomi 12S Ultra satışı yapılmayacak. Net ifadeler kullanarak durumu aktaran Lei Jun, ilerleyen yıllarda durumun değişebileceğinin sinyallerini verdi. Bu açıklamalar Xiaomi kullanıcıları için büyük bir handikap olabilir. Zira tanıtım sonrasında yeni özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi 12S Ultra, çoğu kullanıcının da deneyimlemek istediği cihazlar arasına girdi.

Xiaomi 12S Ultra özellikleri nelerdi?

Snapdragon 8+ Gen 1 işlemci, 6.73 inç QHD+ ekranı, 120 Hz yenileme hızı, AMOLED LTPO 2.0 paneli, ekran altı parmak izi okuyucusu, 8 GB-12 GB RAM’i ve 256 GB-512 GB depolama alanıyla göz kamaştıran Xiaomi 12S Ultra, en iyi mobil deneyimi sunan modeller arasında.

Dev kamera sensörüne sahip Xiaomi 12S Ultra tanıtıldı

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir