Xiaomi 12 serisinin henüz tanıtılmayan Ultra modeliyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri

Xiaomi 12 ailesinin henüz tanıtılmayan Ultra modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçen hafta Alman lens üreticisi Leica’nın imzasıyla görüntülenen ve daha sonra render görselleri ortaya çıkan akıllı telefon, şimdi de 3C veri tabanında ortaya çıktı.

Xiaomi 12 Ultra kullanıcılara neler sunacak?

Xiaomi 12 Ultra, 2203121C model numarasına sahip bir 3C sertifika sayfasında görüntülendi. Sonuç olarak akıllı telefon, 67W’a kadar hızlı şarjı destekleyen MDY-12-EF adlı bir şarj adaptörüyle birlikte geliyor. Bu da cihazın selefine göre kablo şarjında ​​ciddi bir yeniliği olmadığı anlamına geliyor.

xiaomi mi 12 ultranin pil ozellikleri belli oldu

Ayrıca Xiaomi 12 Ultra’nın kablosuz şarj seçenekleri hakkında veri tabanında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ama Xiaomi 11 Ultra; 67W hızlı şarjı, 67W kablosuz şarjı ve 10W ters kablosuz şarjı destekliyordu yeni modelin de eski telefon modelinin altında özelliklere sahip olması beklenmiyor.

Cihaz, 120 Hz yenileme hızı sunan QHD+ çözünürlüğe sahip 6.6 inçlik kavisli E5 AMOLED panele sahip. Aynı zamanda parmak izi okuyucusu ekranın alt kısmında yer alacak.

İşlemci tarafında ise Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1’i bulduk. Yonga seti, öncekine kıyasla yüzde 10 daha hızlı CPU ve GPU vaat ediyor. Öte yandan, yüzde 15 daha verimli. Watt başına yüzde 20 daha iyi yapay zeka performansı sunar ve TSMC’nin 4 nm üretim sürecinden geçtiğini de belirtmek gerekir. Ayrıca cihaz 8/12/16 GB RAM ve 256/512 GB depolama alanı ile gelecek.

Xiaomi ve Leica arasında yapılan anlaşmanın ardından Xiaomi 12 Ultra’nın özellikleri de netlik kazandı. Model, 50 megapiksel 24 mm ana, 48 megapiksel 120 mm periskop ve 48 megapiksel 12 mm ultra geniş sensörden oluşan üçlü kameraya sahip.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir