Şu an için sadece üç farklı model ile sunulan Xiaomi 12 serisi için ilk satışlar gerçekleşti. Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, bu ilk satış ile beraber gerçekten de büyük bir gelir elde etti. 

Xiaomi 12 serisi içerisinde 12X, 12 ve 12 Pro modelleri yer alıyor. Söz konusu bu modeller ile Çin merkezli olarak ilk satışlar gerçekleşti ve yalnızda 5 dakika içerisinde neredeyse 300 milyon dolarlık cihaz satışı gerçekleştirdi. Hem internet hem de fiziksel mağazalar üzerinden yapılan bu satışta toplam kaç adet cep telefonu satışı yapıldığı açıklanmıyor ancak elde edilen rakamlar oldukça etkileyici düzeydedir. Xiaomi 12 serisinin ilk satışında Mi 11 serisini geride bıraktığı belirtilen Xiaomi, seride yer alan cihazları ilerleyen zamanlarda dünyanın her yerinde sunacak. Şu an için konuyla ilgili olarak kesin bir açıklama yapılmadı fakat 12X, 12 ve 12 Pro modellerinin Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. 

Google Play Store’da İstek Listesi Nasıl Yönetilir?

Xiaomi 12 Ultra hakkında da elde edilen yeni bilgiler

1 1

Bugün elde edilen bilgilere göre Xiaomi 12 Ultra ile ilgili bazı iddialar da gündemde yerini aldı. Elde edilen bilgilerin doğru olması halinde ilerleyen zamanlarda 12 Pro üstüne bir 12 Ultra da ekleyecek. Spesifik olarak ise şubat ayı içerisinde geleceği belirtilen bu akıllı cep telefonun en büyük farkı ise kamera noktasında olacak. 12 Ultra adlı cihazın arka kısmında Leica adlı bir kamera sistemi yer alacak ve periskop kamera ile de yüksek optik zoom özelliği sunulacak. Bazı sızıntılardan elde edilen bilgilere göre telefonun arka kısmında tam olarak 50 megapiksel ana + 48 megapiksel 2X telefoto + 48 megapiksel 5x telefoto + 48 megapiksel 10x telefoto kameralar bulunacak. Uzak noktaları yakınlaştırmak konusunda Xiaomi’nin şuana kadar üretmiş olduğu en güçlü telefon olma özelliğine sahip olma ihtimali olan 12 Ultra, ana gücünü ise kesin olarak Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden alacak. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir