Yüklemek istenen oyun ya da uygulamalar için Google Play Store’da yer alan istek listesi kullanıcılara kolaylık sunar. Böylece ilgili içerikleri aklınızda tutmak yerine özel bir panel üzerinden bir arada bulundurabilir ve kolaylıkla kontrol sağlayabilirsiniz. İstek listesini bilmeyen ve mevcut listenin nasıl kullanacağını merak eden kullanıcılar aşağıdaki yer alan önerileri dikkate alabilir.

Google Play Store’da İstek Listesi Ne İşe Yarar?

Google Play Store’da yer alan istek listesi, kullanıcıların uygulama ve oyunları kayıt altına alınmasını ve daha sonradan erişmesini sağlar. Özellikle mobil bağlantı kullanılırken yüklemek istediğiniz bir oyun ya da uygulama bulunuyorsa, bunu daha sonra yüklemek için istek listesine kaydedebilirsiniz. Aynı zamanda ilerleyen dönemlerde işinize yarayacak uygulamaları da yine bu bölümde barındırmanız, ilgili içeriklere ihtiyaç duyduğunuz anda hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlar. 

Google Play Store İstek Listesine Nasıl Uygulama Eklenir?

Google Play Store istek listesine uygulama eklemek istediğinizde aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekir; 

Android cihazınızda Google Play Store uygulamasını açın.

İstediğiniz uygulamayı (veya oyunu, filmi veya kitabı) arayın ve seçin.

Sağ üst köşede, üç nokta düğmesine tıklayın.

İstek listesine ekleyi seçin.

1 1627460713

Resimde görüldüğü üzere aşama aşama ilgili adımları takip ederek tüm oyun uygulamaları listenize kolaylıkla aktarabilirsiniz. Listeye ekleme yaptıktan sonra ise ihtiyaç duyulduğu anda istek listesine erişilmesi yeterlidir. 

Google Play Store İstek Listesine Nasıl Erişilir?

Google Play Store istek listesine ulaşmak için ise takip etmeniz gereken adımlar şöyledir; 

Android cihazınızda Google Play Store Uygulamasını başlatın.

Sağ üst köşedeki profil resminize dokunun.

Kitaplık üzerine dokunun.

İstek Listesi’ne dokunun.

Google Play Store İstek Listesi Nasıl Düzenlenir? İçerikler Nasıl Silinir?

İstek listesine oyun ve uygulama eklemek ve ardından istek listesine ulaşmak için takip edilmesi gereken adımlar bu şekildedir. Ancak mevcut özelliği çok sık kullanan kullanıcılar çeşitli düzenlemeler yapmak durumunda kalabilir. Özellikle listeye eklenen içeriklerin kaldırılmak istenmesi aşamasında istek listesi açıldıktan sonra uygulama üzerine dokunarak kaldırmak istediğiniz uygulama ve oyun için istek listesinden kaldır seçimini yapmanız yeterlidir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir