Uzun zamandan beri teknoloji dünyasının gündeminde yer alan Xiaomi 12 Pro için yeri görüntüler paylaşıldı. 

Xiaomi’nin yeni amiral gemileri olacak Xiaomi 12 serisi için uzun zamandan beri pek çok farklı sızıntı yapılıyor. Telefonların piyasaya çıkmadan önce özellikleri ve tasarımlarına dair yapılan paylaşımlar beklentileri arttırırken, yeni bir raporda Xiaomi 12 Pro modellerinin yeni görüntüleri paylaşıldı. Fotoğrafların aksesuar üreticisi tarafından sızdırıldığı düşünülüyor. Akıllı telefonum çeşitli renklerde olduğu görülürken, yeni telefon modelinin tasarımları şöyle;

12pro
12pro2

Xiaomi 12 Pro özellikleri neler olacak?

Paylaşılan yeni fotoğraflar ile birlikte özellikleri de merak edilmeye başlanan telefon için bugüne kadar yapılan sızıntılarda bazı özellikler dikkat çekmişti. Xiaomi 12 Pro’nun en az 120 Hz. yenileme hızına sahip bir OLED panele, Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye, en az 8 GB RAM’e, en az 128 GB depolama belleğine ve 120W hızlı şarja sahip olması bekleniyor.

Lite ve Lite Zoom serisi gelecek!

Seride aynı zamanda Xiaomi 12 Lite ve Xiaomi 12 Lite Zoom gibi yeni modellere de yer verilecek. Bu bakımdan Xiaomi amiral gemileri için bugüne kadar yapılmamış olan özel bir tanıtım gerçekleştirilecek ve bu tanıtımda telefon modelleri için farklı yeniliklere yer verilecek. Bu bakımdan Xiaomi 12 serisi için yapılacak tanıtımlar ile birlikte sektörde çok farklı bir etki yapılacak. Şirketin bugüne kadarki en yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir