Xbox Live Gold, Mayıs 2022 itibariyle duyuruldu. Ancak Mayıs ayında ücretsiz oyunlar duyuruldu. İşte ücretsiz ürünlerin listesi!

Bu ayın Xbox Live Gold oyunları duyuruldu. Peki Xbox Live Gold üyeliği olan oyunculara Mayıs ayında ücretsiz olarak hangi ürünler sunulacak? Ücretsiz olarak sunulan video oyunları hakkında merak edilen detaylar haberimizde.

Xbox Live’ın adı değişiyor

Xbox Live Gold Mayıs 2022 Oyunları Nelerdir?

  • Yoku’s Island Express 1-31 Mayıs (Xbox One)
  • The Inner World – The Last Wind Monk 16 Mayıs-15 Haziran (Xbox One)
  • Hydro Thunder Hurricane 1-15 Mayıs (Xbox 360)
  • Viva Pinata Party Animals 16-31 Mayıs (Xbox 360)

ABD merkezli Microsoft, oyunun Xbox Live Gold abonelerine Mayıs ayında ücretsiz olarak dağıtılacağını bir video aracılığıyla duyurdu. Videonun yayınlanmasıyla birlikte hangi oyunların oyunculara ücretsiz sunulacağı açıklandı.

Microsoft, Xbox Live Gold-prenumeranter Yoku’s Island Express, The Inner World – The Last Wind Monk, Hydro Thunder Hurricane ve Viva Pinata Party Animals oyunlarnıı geriye dönük uyumluluk desteği ile yeni nesil oyun konsollarında da oynayabilirsiniz.

Villa Gorilla tarafından geliştirilen Yoku Island Express, Mayıs 2018’de piyasaya sürüldü. Yoku adlı karakteri kontrol ettiğiniz video oyununda Mokumana Adası’nın sırlarını keşfedebilirsiniz. Eğlenceli bir maceraya atıldığın yapım gerçekten iyi oyun mekaniklerine ve kaliteli grafiklere sahip.

Yayımcılığını Team17 Digital şirketinin üstlendiği yapım, kısa sürede binlerce oyuncu tarafından beğenildi. Yüksek inceleme puanları ile dikkatleri üzerinde toplayan Yoku’s Island Express 84 Metacritic puanına sahip olduğunu da belirtmek gerek.

Headup ve Kalypso Media Digital tarafından yayımlanan The Inner World – The Last Wind Monk 20 ise 2017 senesinde Ekim ayında satışa sunuldu. Point & Click türündeki video oyununda çeşitli bulmacaları çözmeniz gerek. Çıkış yaptığı günden beri oldukça ilgi çeken bu yapımı sizlerinde beğeneceğini düşünüyorsunuz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir