Şubat 2022’de Microsoft, Xbox Gold abonelerine sunacağı oyunu resmi olarak duyurdu. İşte liste!

Gold’daki Xbox Games, Xbox Live ve GamePass Ultimate abonelerine ayda dört ücretsiz oyun sunuyor. Son yıllarda, Xbox topluluğunun üyeleri, popüler olmayan ve basit oyunlar sunduğu için Microsoft’u şiddetle eleştirdi.

Kullanıcının gördüğü olumsuz imajı düzeltmek için Microsoft, Şubat ayında YouTube kanalında Xbox Games Gold abonelerine sunacağı oyunlarla ilgili bir tanıtım videosunu yayınlamıştı. Her zaman olduğu gibi, iki Xbox 360 oyunu geriye dönük uyumlulukla Xbox One ve Xbox Series S | X platformlarında oynanabilir.

Xbox Gold Şubat 2022 hangi oyunlar yayımlanacak?

Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate kapsamında Microsoft, Xbox sahiplerine aylık hediyeler vermeye devam edecek. Şirket, resmi YouTube kanalı üzerinden bir tanıtım videosu yayınladı ve Şubat ayında sunacağı oyunu resmi olarak duyurdu.

Bu ay sunulan oyunların toplam tutarı 56 $ ($) ve 151 TL (Türk Lirası). Şubat 2022’de Xbox Games with Gold için oyunlar:

Broken Sword 5: The Serpent’s Curse: 1 Şubat’tan 28 Şubat’a kadar kataloğa eklenebilecek.

Hydrophobia: 1 Şubat’tan 15 Şubat’a kadar kataloğa eklenebilecek.

Band of Bugs: 15 Şubat’tan 28 Şubat’a kadar kataloğa eklenebilecek.

Aerial_Knight’s Never Yield: 16 Şubat’tan 15 Şubat’a kadar kataloğa eklenebilecek.

Xbox Games with Gold kapsamındaki yeterli oyununuz yoksa Game Pass Ultimate hizmetine kaydolabilirsiniz.

Microsoft, Xbox Live Gold zorunluluğunu kaldırdı

“Oyunlar için Netflix” olarak adlandırılan Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold ve Xbox Cloud Gaming gibi Xbox ve PC için Game Pass’te bulunan yüzlerce oyunu içerir. Ayrıca altın Xbox oyunları içerir.

Peki Microsoft’un bu ay çıkardığı oyun hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce liste geçen aya göre daha mı güçlü yoksa daha mı zayıf? Yorumlarda ne düşündüğünüzü bize bildirin.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir